Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy már félek a randiktól?
Az utóbbi 1,5 évben volt jó pár sikertelen randim, csalódások. Volt amikor egyik napról lépett le a srác.
Pár hónap kihagyás után újra randizni fogok, de félek az újbóli csalódástól miivel tudnám ezt legyőzni?
Nem akarom, hogy a félelmeim miatt rontsam el.
Meg tudom érteni a félelmed. Az emberek rutinból élnek már! S hajlamosak a megszokásokból következtetni. Tehát: minden pasi félrelép, minden csaj a pénzre utazik, aki gyúr az ostoba, aki ad magára felvágós... stb.
Többen is mondták és én is csak azt tudom mondani: add önmagad és ne vedd túl komolyan az első találkákat.
óóóh ismerős :D
másfél éve nincs barátom és kb 1 éve randizgatok újra és nincsenek túl jó tapasztalataim...
énis féltem, meg inkább el se mentem ha hívtak, mert utáltam randizni, és az az igazság, hogy annyira most sem szeretek.
ezért nem veszem ezeket randinak. úgy állok hozzá, hogy találkozom egy idegennel, ismerkedem, és bármi lehet belőle. meg megfogadtam, hogy ha valakit akkor látok először, akkor nincs csók, ezért, mivel tudom, hogy nem lesz semmi komolyabb érintkezés, ezért nem is izgulok annyira :) meg én mindig csak a randi előtt izgulok, amikor már köszöntünk egymásnak és beszélünk 2 perce, elmúlik :)
sok sikert!!! :D
20/L
utolsó vagyok
ja meg nekem az is segít, hogyha nem hagyom magam agyalni a dolgon. szóval ha két-három nappal későbbre beszéljük csak meg a találkozót és nem mondjuk 1 hét múlvára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!