Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon félek a haverjaitól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek a haverjaitól, mit tegyek, sos?

Figyelt kérdés

A srác, aki tetszik, egy órán belül mutatja be nekem a haverjait!! 5-6 srác.

A problémám, hogy én nem tudok feloldódni, illetve iszonyatosan nehezen barátkozok, ennek következtében az első pár alkalommal nem is szoktam szimpatikus lenni a fiúknak/lányoknak.

Ha látom, hogy kezdeményeznek felém, utána már általában meg tudok nyílni, de az olyan 3-4 alkalom.

Namost ha nem leszek nekik szimpatikus, szerintem a srác csalódott lesz...próbáltam már fejben mindent, hogy ne stresszeljek, de nem megy. Görcsben van a gyomrom és nagyon félek. Rengeteg pasis sztorim van ami pont emiatt iszonyatosan ciki lett...mit tehetnék?

2015. jún. 18. 13:32
 1/2 Mumusan ***** válasza:
Ezt így mondd el. Hogy nehezen oldódsz fel idegenek között, és majd a 2-3-ik találkozáskor már oldottabb leszel. Meg fogják érteni, aranyosnak gondolnak hogy szóltál, és segítenek feloldódni.
2015. jún. 18. 13:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyetertek az elsovel. Velem is ez volt bar nekem sikerult lekuzdenem azzal hogy foztem nekik mikor jottek :Ddicsertek a foztom es igy egyszerubb volt. :)

18/L

2015. jún. 18. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!