Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek a haverjaitól, mit tegyek, sos?
A srác, aki tetszik, egy órán belül mutatja be nekem a haverjait!! 5-6 srác.
A problémám, hogy én nem tudok feloldódni, illetve iszonyatosan nehezen barátkozok, ennek következtében az első pár alkalommal nem is szoktam szimpatikus lenni a fiúknak/lányoknak.
Ha látom, hogy kezdeményeznek felém, utána már általában meg tudok nyílni, de az olyan 3-4 alkalom.
Namost ha nem leszek nekik szimpatikus, szerintem a srác csalódott lesz...próbáltam már fejben mindent, hogy ne stresszeljek, de nem megy. Görcsben van a gyomrom és nagyon félek. Rengeteg pasis sztorim van ami pont emiatt iszonyatosan ciki lett...mit tehetnék?
Egyetertek az elsovel. Velem is ez volt bar nekem sikerult lekuzdenem azzal hogy foztem nekik mikor jottek :Ddicsertek a foztom es igy egyszerubb volt. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!