Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a randiktól! Mit csináljak? 20/L
:) ne izgulj. Tapasztal netrandizó vagyok :) Sok pasival találkoztam már, és mondhatom, hogy hiába van kép és telefon is volt, a pasiknak kb csak a 10 %-a tetszik igazán. Ebből a felének én sem.. Tehát marad az 5 % akivel tovább lehet folytatni. Ebben semmi gond nics. Megérzed, hogy hogyan viszonyultok egymáshoz, és aztán eldől.
Azt alső alkalommal (még egyetemista voltam) kb 30 pasival taliztam, aztán elkezdtem járni eggyel (1,5 éves kapcsolat lett) mikor szakítottunk, a jól bevált módszer szerint megint elkezdtem nézelődni, és ott az elsővel már össze is jöttem, ez is másfél éves kapcsolat volt. Azóta jó barátok vagyunk. Utána meg kb 20-szal találkoztam, mire volt egy olyan típusú, akivel lehetett kezdeni, és érdemes volt. Vele még alakulgat :)
Úgyhogy csak lazán :) Nem mindenki álmaid hercege, nem is kell mindenkibe beleképzelni ezt. Hagyd hogy udvaroljon :)
30/N
Először is hagyd abba a görcsölést! (Tudom-tudom. Nehéz, nem megy. Pedig semmi jó nem származik belőle.)
Biztos benned van a hiba. Ha ez megnyugtat, benne is lesz, nem is egy. Ilyenek vagyunk.
Más részről ne vedd "randi"-nak! Vedd úgy, hogy elmentek valahova, ahol majd mindketten megpróbáljátok jól érezni magatokat. A többi csak bónusz. ;o)
én is ugyanilyen vagyok én is félek a randiktól nehogy elszúrjam..és..
nekem most hétfőn volt randim:D akit a chaten ismertem meg és úgy találkoztunk...rettentően kavargott a gyomrom a szívem meg annyira vert :) de mikor majd ti is találkoztuk és kézenfogva sétáltok akkor nyugodtabb leszel és biztos lesz amiről tudtok beszélni:)
mit tegyél hááááát olyan legyél amilyen vagy:))
és mit ne:) olyan ne legyél amilyen nem vagy:D
hát neten nehéz ismerekedni mer t végülis egy csomó dologra akkor jössz rá mikor látod..ahogy beszél fogalmaz a járása..meg minden..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!