Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire tartjátok cikinek, ha egy férfi leszólít titeket az utcán ismerkedési szándékkal?
Figyelt kérdés
Gondoltam, hogy szívesen kipróbálnám, mert a társkeresőzés nem igazán jött be eddig nekem. Vélemény? 28/F2015. aug. 3. 19:00
1/14 anonim válasza:
Beszélgetnék veled itt, ha van kedved.
2/14 anonim válasza:
Semennyire nem ciki. Én értékelném, hogy megtette ezt a lépést. Hisz ehhez valljuk be nagy bátorság kell!
3/14 A kérdező kommentje:
Persze, szívesen beszélgetek itt is. Ha van kedved, írj privátot :)
2015. aug. 3. 19:04
4/14 anonim válasza:
Nem lenne ciki, viszont egyből zavarba jönnék, így nem menne velem sokra.
:D
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Azt hittem, hogy ezt a nők bunkóságnak tartják, azért nem is csináltam még ilyet soha :)
2015. aug. 3. 19:05
6/14 anonim válasza:
Ha nem olcsó és elcsépelt szöveggel akarod elnyerni a kegyeit, akkor nem látok benne bunkóságot. :)
7/14 A kérdező kommentje:
Improvizálni akarok, aszerint, hogy elsőre milyen szimpátiát vált ki a lány belőlem, aszerint :) Alapvetően nem szoktam a nőktől félni, de gondolom, sokan leszólítgatják őket mások is, utánuk fütyülnek, stb, és az is előfordulhat, hogy van pasijuk.
2015. aug. 3. 19:10
8/14 anonim válasza:
Velem párszor megesett életem során. Volt, aki aranyos volt, volt aki szó szerint ijesztő. Főleg egyre emlékszem, aki nagyon bátortalan volt, ezért sokáig jött utánam, átszállt ott, ahol én is (BKV), és mire oda mert jönni, már azon gondolkodtam, hogy hogyan fogom megverni, ha bántani akar :DDDD ELutasítottam, persze. Utólag jöttem rá, hogy csak félhetett szólni, és nem ijeszteni akart, vagy bántani :) szegééény... Szóval ha teheted, ne ijeszd meg legalább! :))
9/14 anonim válasza:
Ha külsőre bejössz a lánynak, sikered lesz. Ha nem, cikinek és bunkónak tartják.
10/14 anonim válasza:
szerintem mindenképp aranyos, meg tök bátor dolog :) bár zavarba jövök ilyenkor mindenképp, meg arra figyelj, hogy ne legyél ijesztő :D meg ne buszon stb legyetek, mert ott kínos ha visszautasít, inkább szállj le vele és gyorsan a megállóban menj oda, akkor még el tud sétálni, nem kell egymást bámulni utána :D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!