Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mennyire tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire tartjátok cikinek, ha egy férfi leszólít titeket az utcán ismerkedési szándékkal?

Figyelt kérdés
Gondoltam, hogy szívesen kipróbálnám, mert a társkeresőzés nem igazán jött be eddig nekem. Vélemény? 28/F

2015. aug. 3. 19:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hogy ciki, nem ciki, hatékonyság szempontjából lényegtelen.

Hogy hatékony-e? Na ez az ami erősen vitatott...

2015. aug. 3. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha kulturált formában közeledik, nem a "Szia cica, van gazdád?" stílusban szólít meg, és nem azt érzem, hogy valami sablonos egyen dumával pattan elém, amivel naponta 10 nőnél bepróbálkozik futószalagon, hanem valahogy őszintén és természetesen adja önmagát, még ha esetleg zavarban is van, akkor semennyire nem tartom cikinek és semmi kifogásom ellene.

Szólítottak már így meg simán az utcán, reptéren, ásványkiállításon, egy egynapos tanfolyam szünetében, heti bevásárlás közben, meg talán a legspontánabb, legszimpatikusabb és legeredetibb módon egy kreatív hobbi boltban üvegfesték válogatás közben egy pasi, aki az eladónak hozott be valamit, és feltűnt, hogy engem néz már egy jó ideje, mielőtt megszólított volna.

Azt nyilván ne várd, hogy senki ne érezze tolakodónak, ha így leszólítod ismeretlenül, és mindenki barátságosan reagáljon rá, mert azért valószínűnek szinte minden nőnek volt nem feltétlenül pozitív tapasztalata olyan "fura bogár" férfiakkal, akik tolakodóan lerohanták, de a többség szerintem azért nem mereven elzárkózik, vagy lepattint, hanem valószínűleg az első benyomásai és a megérzései alapján dönt arról, hogy szóba elegyedik-e veled.

Szóval ha fel tudod úgy fogni, hogy nem veszed a szívedre az esetleges elutasításokat, akkor szerintem ha olyannal futsz össze, akiben megfog valaki, akkor ne szalaszd el a lehetőséget. :-)

2015. aug. 3. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha 100 nőt leszólítasz pár nap alatt az utcán, akk. a nagy számok törvénye alapján csak lesz 2-3, akinek bejössz és hajlandó ismerkedni veled. Persze a másik 90 valahány elutasítás fájni fog, ha gyenge az idegzeted, akk. ne tedd ezt. Ha bírod az elutasítást, akk. csak nyerhetsz vele.
2015. aug. 3. 23:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a fővárosban nem szórakoznék vele, de egy vidéki, akár nagyobb városban simán. Sokkal sokkal jobban RÁÉRNEK az emberek. Pesten is lehet, de nem az utcán, ott mindig mindenki rohan valahova. Meg túl sok az ember és ezért muszáj befelé fordulni (akár kiscsoportba akár egyedül), hogy ne őrüljön meg szegény. Ott nagyon kizökkented. De máshol/más körülmények között simán pozitív is lehet. Főleg akkor, ha nem csak a külseje fogott meg, hanem valami stílusjegy (zenekar akármi logó, hangszer, sportfelszerelés, csengőhang, kulcstartó figura eredete, könyv a kezében (akár tankönyv, jegyzet, jéé hasonló szakra járunk), frizurából következtethető stílus, akármi, ami egy közös kiindulópont lehet).
2015. aug. 4. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!