Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőnek nem kell tennie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőnek nem kell tennie semmit párkeresés ügyében? Vagy rosszul gondolok valamit?

Figyelt kérdés

Sajnos feltűnően sokszor fordul elő, hogy ugyan sikerül kezdeményezni beszélgetést egy lánnyal, de feltűnően passziv... mint akinek teljesen mindegy, mint aki nem is keres senkit. Egy-két szavas válaszok. Nekem nem érződik le az, hogy engem akarna, vagy legalábbis nyitna. Értem én, hogy a nőt vonzzani kell, de igy hogy?

Olyanis volt már, hogy akart többet tőlem, de én 3 hónapot (!) vártam rá, mindig csak laziból "nem jó", "nincs időm", "majd a jövőhéten", ő persze fel nem keresett volna...

Bezzeg ti, ha bármilyen nehézség, nem jó valami, azonnal leléptek.

És nem. Nem várom el, hogy utcán leszólitson egy nő! Nem várom el, hogy irjon társkeresőn! Még azt sem, hogy mindenki reagáljon.

2015. dec. 22. 10:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Első látásra vagy beszélgetésre el tudom dönteni, hogy van-e benned valami,ami számomra érdekes. Ha igen, adok esélyt. Ha nem, nem.
2015. dec. 22. 11:24
 12/16 anonim ***** válasza:
11%
Elnézést hogy közbeszólok, de első válaszoló voltam, és valaki(k) szerint csak 62%-ban hasznos amit írtam. Ők ezt honnan tudják eldönteni hogy én bennem mi játszódott le, és egyáltalán köszönöm hogy egyáltalán elmondhattam a saját véleményem, még a végén 0%-os lesz hogy nem csajozok, nem?
2015. dec. 22. 12:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy neki(k) most tényleg minden mindegy, hogy alakul-e vagy sem valami. Én is voltam így, éppen nem vágytam kapcsolatra, de nagyon ellene sem voltam, inkább csak sodortattam magam, nem voltam aktív, más volt a fontosabb.

Amikor épp aktív vagyok ilyen téren, akkor sokszor inkább én veszem át az irányítást. Aztán hogy lelépek-e, visszavonulok-e, az attól függ, milyen a másik fél, mi az adott nehézség. Akad olyan nehézség az életemben, ami az én hátországomban van jelen, és volt kapcsolatom, amit ez negatívan befolyásolt, így amíg túlságosan függtem a hátországomtól, nem kerestem kapcsolatot, távol akartam tartani magamtól másokat, ne sérüljenek, ez az én családomnak is sok nehézséget okoz, a testvérem is távol tartja a párját, megteheti, neki úgy alakult a továbbtanulása, és ezzel együtt a munka, hogy már tanulmányai idején tudott függetlenedni, én más irányban tanultam, másképp alakult a munka, nekem ez később jött el, de eljött, és most már nem kell szem előtt tartanom, hogy mi van, ha a választottam megfutamodik, ahogy az exem, mert nem tudunk összeköltözni külön, és neki ez sok, egy nem családtagtól nem lehet elvárni, hogy elfogadja, amit a családnak muszáj.

2015. dec. 22. 12:38
 14/16 anonim ***** válasza:
12# nem én pontoztalak le, de szerinted az volt a kérdés, hogy te csajozol e? :O
2015. dec. 22. 13:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Itt csak azt pontozták föl 100%-ra, aki havonta négyszer elmegy a bordélyba, és ezzel letudta a gondot a szexuális életéről (Valamint egy füst alatt a családalapításról, otthonteremtésről, gyerekvállalásról):))
2015. dec. 22. 14:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Igen, rosszul gondolsz valamit, de már belefáradtam, hogy győzködjelek, mert úgyse vagy hajlandó elismerni, hogy hibás vagy. Csak a nőkre tudsz fröcsögni, meg is teszed minden adódó alkalommal.

Egyébként én meg azt vettem észre, hogy az van lepontozva, aki nem a gagyi slágereteket fújja, miszerint "minden nő felszínes, pénzre hajt, csak az izmos kell nekik" meg mit szoktatok még?

2015. dec. 22. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!