Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki rosszul lát az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki rosszul lát az hogy szemezik? :D

Figyelt kérdés
Most képzeljetek el vkit, aki rosszul lát távolra és annyira, hogy mondjuk a tőle 2 méterre lévőknek sem látja már tisztán az arcát. És ugye a szemüveget nem veszi fel... Szerintetek? Ez rohadt vicces szerintem :D

2016. jan. 17. 14:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

mind a kettőt hordom ahogy jól esik :)

nem a szemüveg miatt nincs nőm szerintem....

2016. jan. 17. 15:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem látsz, honnan tudod kivel szemezgetsz, lehet tök ronda, vagy neked mindegy, úgyse látod?
2016. jan. 17. 18:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Volt egy osztálytársam anno középiskolában, akivel csak úgy viccből mindig néztük egymást matek órán. A terem két végében ültünk. Hát, egyikünk sem volt valami sasszem. Mondjuk, ő még nálam is rosszabbul látott. Elég vicces volt.:D:D
2016. jan. 17. 22:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Én se hordom a szemüvegem, de nem is olyan rossz a látásom hogy a szoba végébe ne látnék el, de az azért kissé homályos már. Amúgy így még egyszerűbb is szemezni, nem parázol rajta vajon mit látsz a másik szemében...:D
2016. jan. 19. 08:11
 15/16 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz, köszi srácok, vicces volt :D
2016. jan. 20. 12:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Keress egy másik szemészt, vagy egyszerűen menj be egy optikába és vegyél lencsét. Én is rögtön azzal kezdtem, semmi baj nem volt belőle.

Bocsi az offért, csak gondoltam megosztom veled ezt az információt :D

2016. febr. 2. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!