Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a kifejezés, amit a nők gyakran mondanak, hogy "szeretem magam nőnek érezni egy kapcsolatban" az azt jelenti magyarul, hogy eltartót keres?
Hmm..
Erről a mentalitásról, miszerint a nő csak akkor szereti és tiszteli igazán a férfit ha "követi" menthetetlenül a kép jut eszembe hogy egyes elmatradottabb kultúrákban a nőknek pár lépéssel a férjük után kell baktatniuk, ha mennek valahová. Hát nem tudom, gyerekek, én szívesebben mennék valaki mellett, hogy ne csak a hátát kelljen bámulom egy életen át.
De teljesen rendben van az is, hogy azok a férfiak, akik a komplexusaik miatt nem tudnak elviselni egy egyenrangú nőt, keresnek maguknak valaki olyat, akinek nincs önálló akarata vagy személyisége, szóval szükségtelen minden egyes emberre ráhúzni ilyen idióta elképzeléseket a nemek vélt vagy valós viselkedésről..
50-nek, erre reagálva: "Ami a hasonlatodat illeti, ha a férfi nem üti meg azt a szintet amit elvársz, akkor mehet a fenébe? Mert nem vagytok egy szinten? Van itt Ego!!!! És ha Te vagy béna akkor meg azonnal dobjon el téged és nyugodtan menjen tovább?!! Minden éremnek két oldala van."
Nem, nem így értem. Persze vannak dolgok, amiket "elvártam" anno, pl ne dohányozzon, meg pár alap dolog. A többi tulajdonsága alapján pedig eldöntöttem, hogy szerintem jók lennénk-e együtt, vagy nem. Tehát, a táncos példához visszatérve, ha úgy éreztem, nem táncolnánk/unk jól együtt akkor igen, keressen inkább valaki mást (nem pedig mehet a fenébe). A lényeg, hogy ha a férfi/nő nem jó valamiben, vagy béna, akkor azt lássa be, és keressen más megoldást, pl. hagyja a nőt/férfit érvényesülni, vagy bárki mást aki ért az adott dologhoz. Ha pedig egyszerűen nem illenek össze a nővel/férfival, akkor inkább hagyják a fenébe az egészet, és legyenek boldogok valaki mással akivel összeillenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!