Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az a kifejezés, amit a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a kifejezés, amit a nők gyakran mondanak, hogy "szeretem magam nőnek érezni egy kapcsolatban" az azt jelenti magyarul, hogy eltartót keres?

Figyelt kérdés
Vagy olyan pasit akár aránytalanul sokkal többet keres nála? Vagy másképp hogyan kell értelmezni, ezt az önmagában véve értelmetlen mondatot. Mit jelent nekik az, hogy nőnek érezni magukat?
2018. okt. 29. 00:07
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
95%

Sajnálom #38, nem érted, vagy nem akarod érteni...

Ezen logikád alapján a barátságban is van irányító? Azonos munkafolyamatokat végző munkatársak között is van irányító?

Egy párkapcsolat nem lehet, nem szabad alá-fölérendeltnek lennie!!! A párkapcsolat egy nagyon mély barátság, szeretet, kölcsönös megbecsülést biztosító, EGYENRANGÚ kapcsolatnak kell lenni. Remélem, egyszer majd belátod...

2018. okt. 29. 12:57
 42/54 anonim ***** válasza:
91%
#41. "ugyanazok a céljaik, vágyaik, terveik és ennek elérése érdekében mindent megtesznek, őt gond nélkül követi, mert tudja, hogy a saját és kettejük boldogsága felé vezeti őket." - követi... nem, nem követi, mert nem cigányok vagyunk, ahol a férfi megy előre. Ez az idő elmúlt, nincs, vége. Még egy ilyen okos nő is így írja, mindjárt eldobom az agyam. :))
2018. okt. 29. 13:13
 43/54 anonim ***** válasza:
36%

"39" válaszolva

Olvasd végig amit írtál és nyomban kivehető néhány ellentmondás. A jó társastánc olyan mint az élet, kívánom hogy egyszer ezt átéljed. Ha valakivel táncban jól megértitek egymást akkor életben is szokott működni, ez tapasztalat.

Ha valakivel társas táncolsz, akkor nőként nem tudod mi a következő lépés, hiszen nem te irányítasz, egy dolgot tehetsz figyelsz ezerrel és várod a jeleket a partneredtől. Ez egy domináns-szub felállás, csak egy ember vezethet, ő találja ki milyen lépés következik. Egy "koreográfia" esetén egy előre betanult dologról van szó, az nem a követésről szól.

AZ autóvezetés csak akkor jó hasonlat ha az egyik olvassa az itinert a másik aszerint vezet. Ha valamihez tudnám hasonlítani akkor az oldalkocsis motorkerékpárhoz lehetne hasonlítani(versenygépre értem) ahol a hátsó ember kiegészíti az első munkáját azzal, hogy kiegyensúlyoz a kanyarban. HA rosszul csinálja a dolgát kisodródnak vagy felborulnak.

2018. okt. 29. 13:16
 44/54 anonim ***** válasza:
50%

"41" válaszolva

No ezzel viszont teljesen egyet kell hogy értsek. Bizalom nélkül nem megy, éppen ezért mondtam a korábbiakban azt, hogy már az elején eldől az hogy valakiben megbízol-e. EZ lehet a külső kisugárzása, a határozott fellépése, esetleg a kora. Ha megbízol benne akkor szinte feltétel nélkül követed, ha nem akkor az elején egymás mellett mentek de nem együtt mozogtok. (különéllés-összeköltözés)

2018. okt. 29. 13:22
 45/54 anonim ***** válasza:
93%

Jesszusom. Az megvan, hogy az élet nem 1-1 hobbi?

Arra meg komolyan válaszolj már, hogy milyen alapon kellene bármelyikünknek irányítani, ha ugyanannyit teszünk a kapcsolatba és az életünkbe? Csak mert más a nemi szervünk? Ugyan már.

Régen működött, amit írsz, sőt, kb az egyetlen működőképes modell volt, de a modern életvitellel összeegyeztethetetlen.

2018. okt. 29. 13:24
 46/54 anonim ***** válasza:
70%

"Egy kapcsolat alapja egymás iránti tisztelet és megbecsülés, ez egy jól működő kapcsolatban kölcsönös. A férfi irányít a nő követi és megbízik benne."

Ez egy ökörség, úgy ahogy van. És tök mindegy, hogy a férfi az irányító és a nő követi, vagy a nő az irányító és a férfi követi, mindkettő egyformán rossz. Akkor lesz jó egy kapcsolat, ha a felek egyenrangúak, senki nem irányít senkit, maximum ha tudja, hogy pl az egyiknek kirándulások szervezéséhez van érzéke a másiknak meg a számítógépekhez, akkor az adott témában hagyják azt érvényesülni, aki jobban ért hozzá. Amit te írtál azért borzasztó, mert a férfi is csak ember, meg a nő is = fizikai képtelenség mindenhez érteni, mindent ismerni, mindig mindenben jó döntést hozni. Néha még együtt is nehéz, nem hogy egyedül. Úgyhogy ha az egyik fél az irányító a másik meg csak követi, akkor abból jó nem lesz...hát nehogy már fejjel menjünk a falnak, mert az irányító, aki amúgy tök hülye ahhoz az x dologhoz azt mondta, hogy "jóvanazúgy" a követő meg megy utána mint a birka! Ha már a társastáncot hoztad fel, és akkor mi van ha pasi pocsék irányító, vagy nincs ritmusérzéke, vagy csak simán kétballábas? Kövesse a nő szó nélkül, és csinálják az egészet sz..ul? Hát szerintem inkább ne..vagy ne táncoljanak, vagy vezessen a nő ha ő jobb benne, vagy cseréljenek párt valakivel. Nálunk én vagyok a dominánsabb (nő), párom fele annyira sem az DE se nem követ mint a birka se én nem akarom elnyomni, mindent közösen oldunk meg, közösen döntünk, amiben ő jobb ott én hagyom, hogy érvényesüljön, amiben én, ott ő hagy engem érvényesülni. A többit meg megoldjuk közösen. Hülyét is kapnék, ha minden rám lenne hagyva, mert hát én vagyok az irányító, ő meg csak nézne bambán és bólogatna...És tudom, hogy ő sem viselné ezt el fordított esetben. Bár a te társastáncos hasonlatod alapján nekünk nem is kellene, hogy párunk legyen mert ő pasi létére nem domináns én meg nő létemre az vagyok, de 6 éve tökéletesen boldogok vagyunk együtt :D (pedig még főzni is ő szokott férfi létére, mert ő szeret én meg utálom, ó jajj :D ) 30/N, 33F

2018. okt. 29. 13:24
 47/54 anonim ***** válasza:
48%
Ágnyeszka, nem úgy értettem a követést, hogy ha megtaláltam a nekem megfelelő férfit, onnantól én passzív vagyok és várom, hogy alám tegyen mindent, hanem úgy, hogy teljes mértékben megbízom benne és ha úgy adódik, hogy valamiért kénytelen vagyok rábízni magam (hosszabb betegség, gyes, egyebek), akkor azt teljes lelki nyugalommal teszem. Természetesen úgy az igazi, ha ő is ugyanígy bízik bennem és ugyanilyen nyugalommal képes engem "követni", ha úgy hozza az élet.
2018. okt. 29. 13:26
 48/54 anonim ***** válasza:
90%
70%-os, amit te írsz, azt legfeljebb egy szülő-gyerek viszonylatban tudom elképzelni, mivel egy gyereknek a korából adódóan szüksége van a szeretetteljes vezetésre, persze elnyomás nélkül, az akaratának és a szükségleteinek figyelembevételével. Egy szülő és egy gyerek esetén tökre állhat, amit írsz. Egy párkapcsolat azonban nem erről szól. Egy érett, felnőtt embernek nincs szüksége és igénye arra, hogy paternalizálják.
2018. okt. 29. 13:33
 49/54 anonim ***** válasza:
Így már más kedves #48. Ez az egyenrangú, kölcsönös bizalomra épülő kapcsolat. És, nem utolsó sorban a hosszútávon működő, Egészséges kapcsolat.
2018. okt. 29. 13:38
 50/54 anonim ***** válasza:
0%

"47" reagálva

Az egész stílusodból süt hogy domináns személyiséged van, mint korábban írtam az ilyen nők közül csak nagyon kevesen viselik el hogy ne az ő kezükben legyen a gyeplő. Te is azt írod, hogy te vagy a főnök a párkapcsolatotokban, gondolom nem mindenben, de szervezed a napi teendőket. Találtál egy olyan férfit aki nem domináns személyiség és hagyja hogy te viseld a nadrágot, ha ez őt nem zavarja akkor minden rendben van, szerencsére csak vele kell ezt megbeszélned.

Ami a hasonlatodat illeti, ha a férfi nem üti meg azt a szintet amit elvársz, akkor mehet a fenébe? Mert nem vagytok egy szinten? Van itt Ego!!!! És ha Te vagy béna akkor meg azonnal dobjon el téged és nyugodtan menjen tovább?!! Minden éremnek két oldala van.

Lehet hogy tökéletes párkapcsolatban élsz a pároddal és minden nagyon harmonikus, jól választottál partnert(vagy ez is a férfi dolga lenne) de szerencsére Ti vagytok a kivételek, ebben viszont biztos vagyok.

Végezetül csak annyit, hogy amikor az öreg pali bácsi tanított minket táncolni és illemtanra (mai snagy szükség lenne rá), csak annyit mondott, hogy "fiúk érezzétek a felelősséget, mert a lányok olyan bizalmat szavaztak meg nektek amire még nem szolgáltatok rá." :)

2018. okt. 29. 13:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!