Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » K. Nak erzem magam, mert 2....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K. Nak erzem magam, mert 2. randi utan lefekudtem egy idosebb ferfival. Tízen éve hanyodok, biztonsagot szeretetet keresve, de rendre így jarok, mondvan, de hisz már ismernuk egymast par uzenet es par telefon utan. Hogy nezbetek igy tukorbe?

Figyelt kérdés
Igen,meghivott hosszu 7vegere.Szimpi,kellemes tarsasag. Kerte h ne utazzak vissza, legyunk egyutt tobbet.Idosodő korban az esely rohamosan csokken. Felek a kudarctol, hogy nem fogok kelleni,.igy ott maradtam.Megtortent.Nem akartam, de megis belementem. Jo is volt. Aztan jott a reggel. Semmi kedvesseg, es egyaltalan...Miez az egesz, hisz nem ismerjuk egymast? Kovetkezo este ujra megtortent,.majd 3.nap kikisert a vonathoz. Kaptam egy turis farmert es egy szep delutani setat, beszelgetest, nem kifejezetten rolunk, es elvitt moziba. K...vagyok, ezt erzem es ebbe belehalok. Nem igy nem ezt akartam es nem volt valasztasom. Akkor azt ereztem.Holott lett volna. Felulok az esti vonatra es visszamegyek ahonnan jottem, a jobb elet remenyében. Én nem.ultem fol az esti vonatra. Agyba bujtam vele

2018. okt. 24. 18:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Na és mi van a házaspasival? Vagy ő volt az, sikerült végre befűzni?
2018. okt. 24. 20:33
 22/30 A kérdező kommentje:

Abban a panikos dologban nagxon van valami. Es a szeretethianyban.

Tehat k..kizarva

Es tan a ribi is

Akkor csak siman szerencsetlen hulye vagyok. Ez se sokkal jobb

2018. okt. 24. 22:15
 23/30 A kérdező kommentje:

A hazas pasi elvalt ffi egy tarskeresorol. Uis ott 'ismerkedtunk' ossze. Ami engem gyotor, h 2.talira az agyaba bujtam, hogy megtartsam. Magyarul a keves onbecsulesemnek megint adtam egyet .

Hisz agybabujas az a legkonnyebb megis legnehezebb mert a lelkem eladom, es abbol meg nem biztos h lesz normalis kapcsolat. Eddig legalabbis nem lett

2018. okt. 24. 22:20
 24/30 A kérdező kommentje:
Minden válaszolonak koszonom, hogy pár percet foglalkozott velem.Hatha nem lesz belolem felmosórongy. Vagy, ki tudja...
2018. okt. 24. 22:28
 25/30 anonim ***** válasza:
59%
Élvezed életedet. Mi lett volna az alternatíva arra a hétvégére? Magányosan otthon? 10 éve egyedül élsz? K..urv@ aki lefekszik egy neki szimpatikus férfival? Dobott neked az elmúlt 10 évben jobbat a sors? Gondolod a következő 10 ben fog? Miért nem jössz össze vele?
2018. okt. 25. 04:45
 26/30 anonim ***** válasza:
70%

Akkor ez most új pasi? Feladtad, hogy befogod a pénzes 62 éves házaspasit, aki harmadiknak akart? (Felismerni az írásod.😉)

És most is elsődleges problémád, hogy egyedül vagy az adósságoddal.

Tudod, ezért érzed magad ku.rvának. Érzelmekről szó sincs, csak kaparsz valami idősebb pasi után, akit dugással akarsz megfogni, és reméled, hogy utána anyagilag támogat.

Semmi mást nem látsz bele egy férfibe, csak az anyagi gondjaidra a megoldást. Azt hiszed, hogy jobb életed lenne egy pénzes férfi mellett.

Csak ugye 41 évesen, 70+ kilósan, te se vagy ám az az álomnő, akire egy turkálós farmernél többet fognak költeni.

Ezért vagy csalódott, mert hiába dobod oda magad, nem azt a viszonzást remélted.

Kicsit gondolkodj már férfi fejjel. Szerinted könnyű szexen kívül mit látnak benned? Nem sokat. Főleg, ha elkezdesz kullancs módra tapadni, mert a túlélésed múlik azon, hogy találj anyagi támogatást, és minden pasi lelécel, mert ez senkinek se hiányzik.

Esetleg állj végre a saját lábadra, rendezd az adósságaid, és majd akkor kezdj el ismerkedni, ha egy férfi hiányzik az életedből. Nem egy férfi pénze.

2018. okt. 25. 05:12
 27/30 A kérdező kommentje:

Lehet h még hulyebb vagyok, mint gondoltam

1 ffrol írtam 1elvalt, tarskereson megismert ffrol akivel 2 rando utan osszefekudtem.

Én hazasrol nem irtam. Az szoba se jott volna

2018. okt. 25. 14:06
 28/30 A kérdező kommentje:

Most olvastam vegig az utolso valaszt

Ismeretlen, te nem vagy normalis. Mirol irsz nekem, Milyen 2pasirol? Milyen ragadasrol es aljas dolgokrol?

Szegyelld magad!

Es en hulye meg priviben irok gyorsvalaszt

Ne a sajat aljas gondolkodasodbol indulj ki

Ha olyan rafkos lennek ahogy te irtad, màr megoldodott volna az életem

Oriasi hibam, hogy van lelkem.

2018. okt. 25. 14:14
 29/30 A kérdező kommentje:

70kg-os??! Még terhesen se voltam a kozeleben.

Na ilyen valaszt el se kellett volna olvasnom.

Persze mindenki magabol indul ki, és ez lenyugtat, ne huzzam fol magam ekkora okor beszolason

Hulyegyerek. Nekem van munkam. Nem f..ra hajtok, ami eltart. Tarsra?! Tudod, ilyen is van am, ami siman efy normalis vonzo parra vagyik aki anyagi biztonsagban van. Nincs kedvem egy munkanelkuli szaros gatyajat mosni.

2018. okt. 25. 14:19
 30/30 anonim ***** válasza:
47%

Szia!

Nyugodj meg!

Élvezed életedet. Mi lett volna az alternatíva arra a hétvégére? Magányosan otthon? 10 éve egyedül élsz? K..urv@ aki lefekszik egy neki szimpatikus férfival? Dobott neked az elmúlt 10 évben jobbat a sors? Gondolod a következő 10 ben fog? Miért nem jössz össze vele?

2018. okt. 25. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!