Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex lesz ebből?
Figyelt kérdés
Buson beszélgettem csajjal egy keveset, szemeztünk előtte, és számát megadta. Na most gondoltam elhívom valahova, de aki ilyen könnyen adja magát annak csak szexre kellek? Azt sem tudom hogy a péniszméretem(16,5) elég lenne, mert a lány tejcsoki barna ha jól tudom néger vagy valami félvér, és az ilyen lányoknak nagyobb pénisz kéne, mert a fekete srácoknak tudtommal nagyobb.Vagy hívjam el azt lesz ami lesz? Nem akarok nyomulni, de időmet sem vesztegetném.2018. aug. 26. 17:41
2/13 anonim válasza:
Nagyon ellentmondásos ez nekem. Aki leszólít egy lányt és elkéri a számát, az általában nem aggódik a farka mérete miatt :D
Na de válaszolva a kérdésre, attól mert megadta a számát, nem biztos, hogy farokra veszed az első randin. Hívd el valahová, beszélgessetek, nem tudjuk mit fog reagálni.
3/13 anonim válasza:
Az, hogy megadta a számát még nem jelenti azt, hogy könnyen adja magát...
Csupán kaptál egy esélyt, hogy randira hívd...
4/13 anonim válasza:
16,5? Ilyen kis minicerkával mit akarsz? Fehér lányoknak sem fogsz kelleni.
5/13 anonim válasza:
ne,m hinném hogy pont csak arra kellenél, a csajok általában a párkapcsolatoknak a hívei. De ha csak szex lenne, ne mondd hogy nem esne jól. Ezt a péniszméretes baromságot meg hagyjad, ezen ne is agyalj, mert elrontod az egészet. Hozd azt a jófejűséget, amivel a buszon megszerezted tőle a számát, és minden simán fog menni.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi utsó. Jol esne a csak szex, csak akkor nem huznam az időmet, hanem mashogy allnek a dolgokhoz, de ha nem csak szex akkor is mashogy allok hozzá.
2018. aug. 26. 17:48
7/13 anonim válasza:
Aki a farka mérete miatt aggódik az még nem érett ahoz hogy egy nőt kellő módon kielégítsen.
Kell még neked egy kis idő hogy elkezd a nemi életet.
8/13 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy le is akar veled feküdni az első randin????
9/13 A kérdező kommentje:
En nem a farkam mérete miatt agódom csak nemtudon az ilyen lanyoknak lehet mas az igényük.
2018. aug. 26. 17:50
10/13 anonim válasza:
Igen! Nekunk janyoknak a 100 centis faroktol kezd igazan farkasodni a dologb akinek nem ekkora az nyilvan alacsony es szegeny is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!