Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szex lesz ebből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szex lesz ebből?

Figyelt kérdés
Buson beszélgettem csajjal egy keveset, szemeztünk előtte, és számát megadta. Na most gondoltam elhívom valahova, de aki ilyen könnyen adja magát annak csak szexre kellek? Azt sem tudom hogy a péniszméretem(16,5) elég lenne, mert a lány tejcsoki barna ha jól tudom néger vagy valami félvér, és az ilyen lányoknak nagyobb pénisz kéne, mert a fekete srácoknak tudtommal nagyobb.Vagy hívjam el azt lesz ami lesz? Nem akarok nyomulni, de időmet sem vesztegetném.

2018. aug. 26. 17:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De attól, hogy a csaj néger, gondolod, eddig csak néger faszikkal b..szott? Vagy külföldi, és az ő országában nincs fehérember?
2018. aug. 26. 19:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Istenem,ilyen szánalmas férfit...
2018. aug. 26. 21:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Mimdegy igazából, elhívtam találkozni és majd meglátjuk.
2018. aug. 26. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!