Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedési szakaszban ritkán keres a pasi. Ez baj?
Még véletlenül se keresd azt, akivel beszélni szeretnél. Üldögéljetek csak a szobátokban, mint akin lobotómiát végeztek éppen, miközben majd még hülyültök, úgy várjátok, hogy rátok írjon a másik :D
31/f
Én azt tudom neked javasolni, hogyha úgy van te is keresheted őt, hogy tudjatok beszélgetni.
25/F
Sztem bejössz neki csak ő ilyen típus.
Esetleg beszélj vele erről élőben.
Jó gyerek lehetsz hozzá. Te nem dolgozol napközben, csak csetelgetsz? Agyam eldobom.
Nem akar nyomulni... Lehet csak egy vagy a sok közül, az nem opció, mi? :D
Kislány... Nem telefonálgatni kéne ismerkedési szakaszban, hanem randizni, ÉLŐBEN. Az számít.
#9 Lehet csak egy vagy a sok közül, az nem opció, mi? :D
Nyilván ki se írtam volna a kérdést, ha ez nem lenne opció. És nem csetelgetni akarok, de messze él és nincs lehetőség gyakran találkozni. Na mindegy, ha engem akar, teperjen jobban, ha nem, akkor meg lekophat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!