Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ismerkedési szakaszban ritkán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedési szakaszban ritkán keres a pasi. Ez baj?

Figyelt kérdés
Pl csak esténként ír rám, hogy milyen napom volt(én is szoktam ráírni), nem ír jóreggelt vagy jóéjszakát üzit, csak ritkán, pedig szerintem ez tipikusan a szerelmes férfiak védjegye :D Nem hív fel minden nap, meg ilyenek. Lehet csak nem akar nagyon rámnyomulni? Vagy így ne vegyem komolyan?

2018. máj. 15. 17:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Akkor nem értem, hogy minek erőltetni, meg elvárni, hogy teperjen. Dughat közelebbi csajt is és nem lesz távkapcsolat nyűg sem vele.

Amúgy, provokálás szagot érzek... :D

2018. máj. 15. 19:08
 12/16 anonim ***** válasza:
39%

Az én barátom is ilyen volt, sőt még most is ilyen. Lassan már egy éve vagyunk együtt. :)

Ha neked nem tetszik, hogy keveset ír, és szerinted "lekophat", akkor koptasd le, de ne nyafogj... már bocsánat.

Egyébként ismerkedős szakaszban nem lehet megkérdezni a másikat, hogy kinek mennyi igénye van a napi kommunikációra?

Mennyi ideje tart egyáltalán az "ismerkedős" szakasz?

24L

2018. máj. 15. 21:06
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 És milyen gyakran találkozgattatok az elején?
2018. máj. 15. 21:09
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Mindketten ugyanabban a városban lakunk, és az elején heti kétszer találkoztunk esténként. Elmentünk két-három órára valahova.

Mondjuk ez most is így van, csak a heti két találkozás, több napot foglal magában.

2018. máj. 15. 21:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba!
2020. márc. 22. 07:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Hagytam is, kiderült hogy mellettem másokat is fűzött. Ezért érdemes hallgatni a megérzésekre :D
2020. márc. 22. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!