Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » K. Nak erzem magam, mert 2....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K. Nak erzem magam, mert 2. randi utan lefekudtem egy idosebb ferfival. Tízen éve hanyodok, biztonsagot szeretetet keresve, de rendre így jarok, mondvan, de hisz már ismernuk egymast par uzenet es par telefon utan. Hogy nezbetek igy tukorbe?

Figyelt kérdés
Igen,meghivott hosszu 7vegere.Szimpi,kellemes tarsasag. Kerte h ne utazzak vissza, legyunk egyutt tobbet.Idosodő korban az esely rohamosan csokken. Felek a kudarctol, hogy nem fogok kelleni,.igy ott maradtam.Megtortent.Nem akartam, de megis belementem. Jo is volt. Aztan jott a reggel. Semmi kedvesseg, es egyaltalan...Miez az egesz, hisz nem ismerjuk egymast? Kovetkezo este ujra megtortent,.majd 3.nap kikisert a vonathoz. Kaptam egy turis farmert es egy szep delutani setat, beszelgetest, nem kifejezetten rolunk, es elvitt moziba. K...vagyok, ezt erzem es ebbe belehalok. Nem igy nem ezt akartam es nem volt valasztasom. Akkor azt ereztem.Holott lett volna. Felulok az esti vonatra es visszamegyek ahonnan jottem, a jobb elet remenyében. Én nem.ultem fol az esti vonatra. Agyba bujtam vele

2018. okt. 24. 18:50
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Egy felmentest talan talaltam.

Nem akarmilyen pasi volt. Mert kb.ilyet kerestem. Kb.Mert a valosagban idosebbnek latom, mint a társkereső foton, ugyanakkor szimpatikus. Ő nem kecmecelt a kozos ejszakaval.Hisz szerinte mi mar nem vagyunk annyira idegenek egymasnak es felnott emberek vagyunk. En pedig idegen ferfi idegen hazaban, nem tudtam helyesen iranxitani a dolgokat. Nem akartam rogton az elejen elveszteni az eselyt. Megis undorodom magamtol. Nem igy keĺett volna. Turelemmel szeretettel kiismerni a masikat. Mar nincs becsuletem sehol

2018. okt. 24. 19:12
 12/30 A kérdező kommentje:

Az utolso 2valaszt koszonom.Hasznos, megszivelendo

Igen....egyedul, adossagba taszitva, o hibamon kivul.

De, igazatok van

2018. okt. 24. 19:16
 13/30 anonim ***** válasza:
81%

Nehéz erre bármit írni...nagyon szomorú, hogy így jártál, hogy így érzed magad. :( Könnyen ugatunk a pálya széléről, nem járunk a cipődben.

Én mégis azt mondanám, hogy le kellene venned a sötét szemüvegedet magadról. Olyan érzésem van, mint ha nem akarnád meglátni mennyi minden jó van benned. Biztos kedves vagy, nyitott, és csinos, ha már ennek a férfinek is felkeltetted a figyelmét. Rengeteg olyan dolgod van, amire büszke lehetsz. Hogy képes vagy szeretni, pl. Vki például képtelen. De, én soroljam már, hogy mennyi érték van benned. :)

Igazándiból, ha mi nem szeretjük magunkat, senki sem fog.

Ölelgesd kicsit meg magad. Szeresd magad. Most én is küldök egy ölelést. Remélem érzed. :)

2018. okt. 24. 19:28
 14/30 anonim ***** válasza:
82%

Olyan nincs, aki önhibáján kívül lesz eladósodva. És igen, egyedül, mert lóf.asz közé nincs a randi partnernek a te pénzügyi nehézségeidhez.

Nem is értem, hogy jön ez ide.

Döntsd el, hogy szerelmet vagy pénzt vársz. És nyekergés helyett legközelebb szemrebbenés nélkül kérj el egy 20ezrest. 😂😂😂 Legalább nem hiába érzed magad ku.rvának utána.

2018. okt. 24. 19:31
 15/30 A kérdező kommentje:
Ágnyeszka, tundér vagy! Koszonom!
2018. okt. 24. 19:39
 16/30 A kérdező kommentje:

A 20as valasz nagyon kemeny.

Valoban igazad lehet, hisz a kezesseget se ugy irtam ala, hogy pisztolyt tarzottak a fejemhez.

2018. okt. 24. 19:42
 17/30 anonim ***** válasza:
57%

Tudom. :)) Na, ma már én is boldogabb vagyok, hisz egy picit adhattam és kaptam. :)

Ezt érezd magadban, hogy mennyi mindent adhatsz másnak,mint pl. most nekem... Érted?

2018. okt. 24. 19:46
 18/30 anonim ***** válasza:
64%
Hány éves vagy?
2018. okt. 24. 20:07
 19/30 A kérdező kommentje:

Sok. Csak letagadhatnek 10et..allitolag...

Új fejlemeny: A tortentek.ota felhivott tegnap is es most is

Illetve az ejszakai ott alvasom.elott naponta felhivott.

Akkor talan megsem annyira gáz?!

Ó azt mondta, ne beazeljek butasagot..ugyan már...

Osszegezve, talam picit konnyebb a lelkem, talan megsem egy lyuk voltam, talan fontos belőlem az ember. Talan..

2018. okt. 24. 20:20
 20/30 anonim ***** válasza:
67%

a k_rva pénzért csinálja, te maximum r_banc lehetnél, de annak ez kevés

csak egy kapuzárási pánikos, szeretet- és törődéshiányos nő vagy

2018. okt. 24. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!