Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlöli a pasim az autókat?
Figyelt kérdés
Nagyon boldogok vagyunk,mindenben testi-lelki társam,de valami furcsa utálat van benne az autók iránt.38 éves de sosem volt kocsija, nem is akar,azt mondja ő aztán nem fog beszállni a férfiak autókkal kapcsolatos farokméregetésébe.Amikor egy bevásárlóközpontban meglát kiállított autókat,nem bírja megállni hogy ne szóljon be hogy "ki az a barom aki ide parkolja a fostalicskákat".Amikor céges kocsival kellene mennie vidékre,ha lehet lebeszéli hogy inkább vonattal vagy busszal mehessen.Egyszer mentem vele amikor céges autóval ment,egyfolytában dühöngött,hogy minek kell neki vezetni ezt a szart,és mikor pár fiatal csaj megbámulta a kocsival mert elég jó kis céges autó,kiordított rájuk hogy az utat nézzék,mert a bámészkodásból vannak a balesetek.2018. okt. 23. 21:37
11/16 anonim válasza:
Találgatunk egy számunkra ismeretlen ember érzéseiről.
Miért nem kérdezed meg tőle egyenesben???????????
12/16 peca1000 válasza:
Nem szereti őket.
Ez olyan, mint nálam a főzés.
Ha meglátom egy TV csatornán, hogy főzős műsor van, elkapcsolok.
Ha valaki beszél róla, otthagyom, vagy megkérem, fejezze be.
Ha kint a konyhában főz az asszony, a látványtól és a tudattól rosszul vagyok.
De kajálni imádok! :)
Szerintem csak undorodik az autóktól, más baja nincs.
13/16 anonim válasza:
Részben igaza van. Sosem értettem, hogy ha mész valahová úgy hogy nem kell magaddal vinned nehéz tárgyakat, minek viteted 80 kg-os valagad egy 20x akkora tömegű szarral. Nagyaágrendileg gazdaságosabb a bicikli / bkv / volán / máv kombó. A másik, hogy tényleg, mit számít, hogy hogy néz ki az autód? Persze fontos az esztétikum, pl. kocsibelsőnél jó ha tiszta, szép, rendezett, működik, mert jó ránézni. De a külsejét sosem látod mikor használod. Persze mások láz
14/16 anonim válasza:
-z tják, de ha csak a kocsidért vagy népszerű, akkor a fene megette az egészet.
15/16 anonim válasza:
Haha jó fej a palid! Bírom a búráját.
Én mondjuk nem tudnék már ellenni a nélkül a szabadság nélkül amit az autó ad.
Szíve joga egyébként nem tartani autót.
16/16 anonim válasza:
Nem az a baj vele, hogy nem szereti az autókat, van ilyen. De egy igazi tuskó. Mindenkinek beszólogat, a kiállított autókat sem kötelező nézegetni, ha neki nem tetszik nem tetszik, de azért annyi legyen már egy emberben (akár férfi akár nő), hogy ilyenkor szépen arrébb megy és maximum neked halkan(!) elmondja, hogy nem érti minek van ott. Ha meg ennyire utálja ne vezessen, azzal sincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!