Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt köztetek olyan 30-as vagy 30 közeli férfi aki
már azért nem ismerkedik nőkkel, mert egyszerűen
gyűlöli az örökös lekoptatást, az örökös van
barátom, vagy nem vagy az esetem szlogent a nőktől?
Figyelt kérdés
Én már nem ismerkedek, megóvom magamat A NŐKTŐL ÉS MAGAMTÓL IS ŐKET. Sajnos már annyi elutasításom volt (nem vagyok buta, bunkó, ronda, igénytelen, de semmi sem elég, mindenből extra kell már egy átlag lányhoz is. Plázanők alapból kilőve.), hogy ha még egy nőt leszólítanék és lekoptatna, akkor durván odacsapnék neki, hogy a frusztráltságom és a dühömet levezessem. Ezért kímélem meg magamat és őket is ettől. Csak na, nagyon rossz társ nélkül évek óta.
Amíg ilyen rejtett agresszió tombol benned, addig jobb is, hogy jegeled a témát.
2017. júl. 22. 18:35
2/27 anonim válasza:
Nem, én nem vagyok nagyon jóképű, mégis mindig össze tudok hozni valamit.
2017. júl. 22. 18:36
3/27 anonim válasza:
31 vagyok és igen leszoktam róla! De nem teljesen azért amit írtál. Volt két csoport sok lány tetszett nekem, én tetszettem néhány lánynak(bár ezek egy részének minden mindeggy csak pasi legyen mert nem kellenek senkinek). A második csoport miatt is adtam fel! Ugyanis ha én ennyit érek a társkeresési piacon akkor nem vagyok " eladó". Másik ok erkölcsileg és anyagilag is megcsúsztam így nem hinném normális nő szóba állna velem. Volt egy csúnya szakításom aminek provokáció lett a vége én haraptam rá kaptam 2év próbára bocsátást 1év múlva összetörtem egy hiteles autót hitel maradt autó nem, mivel sérült valaki 8napon túl 2 ügyet egybe tárgyalják még felállok anyagilag és erkölcsileg az több év!
3adik még baleset előtt sokat történt velem amit kérdésedben kifejtettél!
2017. júl. 22. 18:38
4/27 A kérdező kommentje:
Egy idő után már annyira fáj, hogy ezt váltja ki belőlem. Én nem vagyok jóképű, de sportos vagyok, igényes, mégis semmi sikerem sincs. Tanult, diplomás is vagyok, bár csak mezei az.
2017. júl. 22. 18:39
5/27 anonim válasza:
Csak ne vedd komolyan őket amíg nem mutatják a jelét komolyságnak. Nem 100%, de damage controllra jobb nem is kell.
31/f
2017. júl. 22. 18:42
6/27 anonim válasza:
Természetes szelekció
2017. júl. 22. 18:47
7/27 anonim válasza:
Bakker olyan nincsen, hogy folyton elutasítanak.....
2017. júl. 22. 19:01
8/27 anonim válasza:
Én nem vagyok elkeseredve, de egy ideje nem erőltetem a témát. Azért éles szemmel járok mindenfelé, de kicsit beleuntam abba, hogy ügyeletes szórakoztatóközpont lehessek, már ha túljutok az első rostán, a küllemi adottságok elfogadásán. Nincs gond velem küllemre, többedjére mondom és mások is ezen az állásponton vannak, ennek ellenére jó ideje elkerül a szerencse, pedig igényes vagyok, ápolt, tanult és igyekszem művelt is lenni az intellektualitásom által. Na most nem tudom, hogy tényleg a környezet-e a meghatározó, ahogy valamelyik nagy bölcs is mondta anno, hogy egyetlen egy dolog különböztet meg egy zsenit is egy gyilkostól: a környezete, vagy valami karmikus dolog lehet, ha elfogadjuk, hogy vannak előző életek. Nem hiszek az ilyen el vagyok átkozva bäromságokban, de valami van a levegőben, mert az tuti, hogy minél jobban odateszem magam, annál magasabbról kuláz le az Isten, vagy ki minek hívja.
2017. júl. 22. 19:02
9/27 LazyJones válasza:
Frusztrált vagyok és elkeseredett, de nem vagyok agresszív vagy gyűlölködő. Egyszerűen feladtam, nem akarok nőt az életembe, csak mint barátot. f35
2017. júl. 22. 19:06
10/27 anonim válasza:
Én pl, 36 éves vagyok, de 30 évesen se tepertem már utánuk. Igazából van jó oldala is ennek, mármint hogy nem kellek akit szeretnék, de kicsit meg rossz, hogy nem tudom felszedni, mert másra izgul. Manapság ebben az anyagias és kivagyi világban, felszínes kapcsolatokban egyébként is nehezebb a párkapcsolat. Sok pl van, hogy azt hiszik egymást szeretik, de közben csak valaki társaságát keresik, találnak 1-2 szimpi jellemzőt a másikba és hozzá láncolják magukat, követve a trendet, hisz a magányosokra úgy tekintenek manapság, mint a remetékre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!