Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt köztetek olyan 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt köztetek olyan 30-as vagy 30 közeli férfi aki már azért nem ismerkedik nőkkel, mert egyszerűen gyűlöli az örökös lekoptatást, az örökös van barátom, vagy nem vagy az esetem szlogent a nőktől?

Figyelt kérdés
Én már nem ismerkedek, megóvom magamat A NŐKTŐL ÉS MAGAMTÓL IS ŐKET. Sajnos már annyi elutasításom volt (nem vagyok buta, bunkó, ronda, igénytelen, de semmi sem elég, mindenből extra kell már egy átlag lányhoz is. Plázanők alapból kilőve.), hogy ha még egy nőt leszólítanék és lekoptatna, akkor durván odacsapnék neki, hogy a frusztráltságom és a dühömet levezessem. Ezért kímélem meg magamat és őket is ettől. Csak na, nagyon rossz társ nélkül évek óta.
2017. júl. 22. 18:28
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Catch. Mintha én is ezt érezném.
2017. júl. 22. 19:37
 12/27 A kérdező kommentje:
Igen. Úgy tekintenek, mint remetékre, mint akikkel nincs valami rendben. Tőlem is mindig kérdik, na van már valakid. Mondom nincs, nem is kell. Aztán meg, jól vagy?
2017. júl. 22. 19:40
 13/27 anonim ***** válasza:
Ilyen világképpel értem, hogy miért nincs csajod. Amúgy pont most olvastam, hogy idióta diktatúrák azért lesznek, mert az apukák bunkók. Szóval te most egy kicsit csökkented így a diktatúra kialakulásának lehetőségét.
2017. júl. 22. 20:12
 14/27 A kérdező kommentje:
Utolsó. Kösz a biztatást.
2017. júl. 22. 20:44
 15/27 anonim ***** válasza:
64%

Nem ismerkedem kb egy fél éve, bár hobbik kapcsán ismertem meg nőket, de egyikhez sem közeledem, egyszerűen nincs szükségem arra, hogy csalódjak

Viszont én elengedtem ezt, nem haragszom a világra, a nőkre, nincs bennem düh, agresszió, vagy frusztráltság, egyszerűen elfogadtam, hogy hosszú kapcsolatok után így a harmincas éveim második felében ideje berendezkednem a tartós egyedüllétre. Élem az életem, nyaralni voltam egyedül, sportolok, építem a karrierem, és nem azon jár a fejem, hogy miért, vagy, hogy meg kellene ütni, gyűlölni kellene valakit.

2017. júl. 22. 20:58
 16/27 A kérdező kommentje:
Nyaralni hogy jársz egyedül, nem haverokkal szokás?
2017. júl. 22. 21:05
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Van Kérdező, bár én igazából abba untam bele, hogy mindegyik párkapcsolat ugyanúgy végződik, és csak az időt, pénzt meg energiát viszi, amit hasznosabb dologra is fordíthattam volna. Szerelmes nem vagyok, a nőkben nem bízok és ellenségesen viszonyulok hozzájuk, tehát semmiféle érdekemet nem szolgálja a párkapcsolat.

Jobb a minőségi szingli élet mint a rossz kapcsolat. Hosszútávon én csak nyerni fogok úgyis.

2017. júl. 22. 21:26
 18/27 A kérdező kommentje:
De mi lesz majd 45, 50 évesen? Nem lesz rossz egyedül? Engem, abban a kevés (4) kapcsolatomban is megcsaltak, átvertek, hülyének néztek, hazudtak vagy papucsot akartak belőlem csinálni. Nem csoda, h frusztrált lettem.
2017. júl. 22. 21:33
 19/27 anonim ***** válasza:

Addigra meg fogom szokni úgyis, Kérdező. Sok választásom nincs, eddig se voltam a nők kedvence, megtanultam türelemmel viselni a magányt.

Neked is simán működhetne a dolog, sőt kb. bármelyik embernek, csak a sok kapcsolatfüggő,társfüggő ideggyenge kismókus állítja állandóan azt hogy pfö, hát az lehetetlenség...

2017. júl. 22. 21:34
 20/27 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező: egyedül nyaralás.

Az ismerőseim egy részének van párkapcsolatát, mások meg különböző okokból nem olyan nyaralás iránt érdeklődnek, mint én, nincs pénzük, etc.

Voltam pár napot haverokkal is, de mellette elmentem egy hetet külföldre, kérdeztem pár havert, de nem érdekelte őket, én meg imádok utazni, miért ne mennék egyedül? Egyébként rengeteg egyedül utazóval lehet össze futni, érdekes, főleg nővel, a férfiak hajlamosabbak a kanapén bepunnyadni ha egyedül vannak.

2017. júl. 22. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!