Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt köztetek olyan 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt köztetek olyan 30-as vagy 30 közeli férfi aki már azért nem ismerkedik nőkkel, mert egyszerűen gyűlöli az örökös lekoptatást, az örökös van barátom, vagy nem vagy az esetem szlogent a nőktől?

Figyelt kérdés
Én már nem ismerkedek, megóvom magamat A NŐKTŐL ÉS MAGAMTÓL IS ŐKET. Sajnos már annyi elutasításom volt (nem vagyok buta, bunkó, ronda, igénytelen, de semmi sem elég, mindenből extra kell már egy átlag lányhoz is. Plázanők alapból kilőve.), hogy ha még egy nőt leszólítanék és lekoptatna, akkor durván odacsapnék neki, hogy a frusztráltságom és a dühömet levezessem. Ezért kímélem meg magamat és őket is ettől. Csak na, nagyon rossz társ nélkül évek óta.
2017. júl. 22. 18:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Bárhova el lehet menni egyedül, azért mert nincs barát, vagy van de x. unszolásra se akar elmenni bulizni , akárhova, attól ellehet menni, én is szinte mindig egymagam jártam és járok, amikor kérdezik, hogy kivel, akkor nem értik, hogy lehet egyedül bulizni,kirándulni. Én meg azt nem értem, miért csak mással lehet, mintha óvodások lennének, akikre vigyázni kell.
2017. júl. 22. 21:48
 22/27 anonim ***** válasza:
72%
#21 én is így vagyok :))))))) direkt olyan helyre járok, ahova élő ember nem teszi be a lábát :) És esküszöm, rohadt jól érzem magam, csak én meg a természet :)
2017. júl. 22. 21:51
 23/27 anonim ***** válasza:
74%

Huh srácok, irigyellek titeket az egyedüli kirándulások miatt. Kicsit off hozzászólás és nem is én vagyok a kérdés célközönsége huszonéves nőként, tulajdonképpen csak válaszokat jöttem olvasni... de annyira jó azt látni, hogy ti megteszitek azt, amire én még nem gyűjtöttem erőt, pedig imádnék túrázgatni.

Hogy azért a kérdéshez is hozzászóljak kicsit, kívánom, hogy találjatok majd rá teljesen véletlenül arra a nőre, aki nélkül most teljesnek hiszitek az életeteket. Igen, tudom kicsit tündérmeseszerű, meg mit tudhatok én erről az egészről, hisz biztos csak én is egy elutasító és ostoba nő vagyok, aki miatt nem akarnak a férfiak normális kapcsolatot... de turázzatok és szeressetek. Ne engem, csak úgy általában. :)

És kiránduljatok sokat egyedül, hátha a jövőben összefutunk. :D

2017. júl. 22. 23:17
 24/27 anonim ***** válasza:
Jön valaki túrázni velem mostanság? Ilyen vadkempinges, 2-3 naposra gondoltam. Ha senki, elmegyek egyedül. 😬😀
2017. júl. 22. 23:20
 25/27 anonim ***** válasza:
#23, meg fogsz lepődni, de nem kimondott túrázásra gondoltam. Az egyik ilyen kedvenc helyem például egy közönséges vasúti gyalogátkelőhely Miskolc és Nyék között. Egy teremtett lélek nem jár ott, csend van és nyugalom. Felpakolok egy napra való elemózsiát, szlopálnivalót, viszek egy doboz cigit is, meg a laptopot, és éjjel 2-ig is kint tudok lenni akár :)))
2017. júl. 22. 23:34
 26/27 A kérdező kommentje:
Én megyek. Hová kellene?
2017. júl. 23. 00:06
 27/27 A kérdező kommentje:
Miskolci vagyok.
2017. júl. 23. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!