Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon normális egy ilyen férfi?
Á, egy vadász, aki megmutatta a trófeát. Mekkora gonosz, őrült figura!!!444 Lehet még preparálni és nyúzni is tud, meg tüzet rakni a természet közepén. Fúj ez nem is ember!!!4444
Az igazi férfiak, a "Páva&Metro" divatboltban vannak és épp a legújabb szettek között válogatnak. A legigazibb, amelyiknek sikerül elhalászni a leopárdbőr alsógatyát a többiek elől...
:D :D :D
Pedig igazad van teljesen.
Figyelj, a vadászok állatokat ölnek, a horgászok pedig kifogják a halat a kis tavacskákból és hazaviszik, és csinálnak belőle halászlevet, vagy rántott halat.
Persze, vannak sporthorgászok is.
Ha állatvédő vagy, akkor ne kezdj egy vadásszal.
Mi a baj a vadászokkal? Sokkal életképesebbek, mint mi (kivéve az úrvadászok, akik csak bohóckodnak sznobságból, lásd Lézerjani meg barátai) és előbb tudnának ételt szerezni a vadonban, mint mi többiek. Mégis elég nagy a lenézettségük... 2 vadászba futottam bele életemben (rövid ismertségek, még csak haveri szint sem), de érezhető volt rajtuk valami olyan fegyelem és precizitás, ami még nem az agyatlan katonák szintje, de nem is a leopárgatyás gizdáké.
Látom a mondatértelmezés azért nehezen megy nálad. Írtam én valahol is, hogy probléma lenne velük?
Nem is rád értettem... Hanem úgy, hogy én írtam, erre írtad, hogy "tényleg így van", ergo sokan pontosan ezt mondanák amit parodizáltam, ergo bajuk van velük. De miért is?
Mi a fura ebben? Írta, hogy vadász, és be is bizonyította neked, hogy az. Kicsit eldicsekedett a sikerével.
És ez neked furcsa?
Ha pl. egy könyvkupac mögül nézne ki, mert pl. könyveket gyűjtene, azt is furcsállnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!