Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes megint belekezdeni?

Figyelt kérdés

6 éve megismertem egy hölgyet interneten. 4 évig barátként kommunikáltunk egymással, majd az 5. évben találkoztunk és szerelem első látásra. Körülbelül fél éve végbe szakadt a “szerelem”, megszűntek a becézgetések, a szeretlek szó és elhidegült az egész. Hogy mi miatt azt máig sem tudom.

Ilyenkor van olyan érzése az embernek, hogy nincs kedve belemenni mégegy hosszú ismerkedésbe, mely idő alatt vagy beleszeret az illetőbe vagy nem...feltéve ha úgy hozza a sors, és nem csak úgy erőltetni, hogy szerelmes akarsz lenni az illetőbe.

Nekem nem szokásom több vasat tartani a tűzben, én 1 nőt szeretek igazán megismerni, és összehangolódni vele. De valahogy úgy érzem elfáradtam, nem lenne energiám hozzá és mindez egy előző csalódás végett. Idő kell mire megismeri az ember a másikat illetve türelem, de valahogy én esetemben ez bennem marad, hogy mi van ha megint nem jön össze...

Miért van ez a helyzet? Vagy én reagálom túl az ismerkedési fázist, és a legtöbb esetben nem így történik az egymásra találás?

2018. okt. 23. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Érdemes belekezdeni újra!

Ezt szerintem ott rontottad el, hogy 4 évig csak barátkoztatok, úgy hogy nem is találkoztatok. Igazából csak fél évet voltatok együtt. Ki is derült, hogy valami nem működik. Oké, hogy szeretsz valakit megismerni, de az könyörgöm ne 4 év legyen...

2018. okt. 23. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Jó nagy hülye vagy,ennyi évet elpocsékolni a semmire..
2018. okt. 23. 19:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Fél információkból kreált történet, mely csak nyomaiban hasonlít egy valós megtörtént eseményhez:D illetve annak tovább gondolásához:D

Ilyenkor mindig azt tanácsolom a kíváncsi illetőnek, hogy törekedjen arra, hogy a valós történetet ki tudja deríteni, és addig mig ez nincs meg, ne próbálja meg a lapjait kiteregetni, mert csúfos bukás lesz számára:D

2018. okt. 23. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!