Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon egyetemen érdemes párkapcsolatba belekezdeni? Van esélyünk?
Nekem volt, kb így jöttünk össze. Mi szétmentünk 2 év után, de ennek semmi köze nem volt ahhoz, hogy egyetem vagy sem :D
Nem is értem a kérdést, ez ugyanolyan, mint más kapcsolat, az együttmaradás/szakítás esélye is ugyanakkora. Miért fontos részlet az, hogy egyetemre jártok?
Bármikor megtetszhet más :D
Én meg még senkin nem vettem észre, hogy megváltozott volna az egyetemtől... legalábbis csak ugyanannyira, mint a szakképzősök a szakképző alatt, az érettségivel dolgozók az első pár év munka alatt, stb, értelemszerűen az ember változik 18/19 és olyan 22 éves kora között, önállósodik, felnőtt lesz... nem az egyetem miatt :)
2:
És az nem elég neked hogyha lesz mondjuk pár szép évetek együtt?
Már most azzal lenne egyszer gyereked és családod, akit most megismersz így 18-20 évesen (amennyi gondolom vagy)?
6:
Én 23 vagyok, szintén egyetemista és rengeteg többéves párkapcsolatot ismerek hasonló korú, de tőlem fiatalabb egyetemisták között is. Aki keres és tényleg akarja a dolgot, az talál.
Ha még elsős vagy megértem a parádat. De annyi ilyen párt látok, akik mindketten egyetemisták és évek óta együtt vannak.
Igen, érdemes. Talán csak olyanoktól fogadd el bogarak fülbe ültetését, akik nem veled egykorúak (és szintén nincs tapasztalatuk), hanem hallgass meg idősebbeket is. És most nem magamra gondolok, hanem ha te is ismersz tőled 2-5 évvel idősebb egyetemistákat.
Egy veled egykorú, szintén elsős barát(nő) ugyanúgy nulla tapasztalattal rendelkezik, mint te, még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!