Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon egyetemen érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon egyetemen érdemes párkapcsolatba belekezdeni? Van esélyünk?

Figyelt kérdés
Egyetemen a gólyatáborban megtetszettünk egymásnak egy fiúval, akivel járni kezdtünk. Másfél hónapja vagyunk együtt(tudom nem sok, és ennyi idő alatt nehéz megítélni a dolgokat). Nem egy szakra járunk, így tehát suliban nem is tudunk találkozni, de mivel a városban él, így sulin kívül sokat vagyunk együtt, sokszor ott is alszok nála. Jó együtt, de hozzám képest ő túlságosan nyitott, nagyon könnyen ismerkedik, nehezen bízom benne. Már beszéltünk erről, és azt mondta ő szeret minél több embert megismerni, de velem akar lenni kapcsolatban, nem mással. Egyébként szerintem nagyon összeillünk, de egyelőre félek, egyáltalán megéri-e egyetemen így együtt lenni valakivel. A tapasztalataitokra lennék kíváncsi, nektek volt párotok az egyetemen, hogy jöttetek össze?

2017. okt. 19. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt, kb így jöttünk össze. Mi szétmentünk 2 év után, de ennek semmi köze nem volt ahhoz, hogy egyetem vagy sem :D

Nem is értem a kérdést, ez ugyanolyan, mint más kapcsolat, az együttmaradás/szakítás esélye is ugyanakkora. Miért fontos részlet az, hogy egyetemre jártok?

2017. okt. 19. 15:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert szerintem az egyetem annyira meg tud változtatni egy embert, legalább is ezt tapasztaltam. Na meg persze hogy annyi új ember van, sokkal könnyebben lehet ismerkedni. Könnyen megtetszhet valaki más
2017. okt. 19. 15:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Bármikor megtetszhet más :D

Én meg még senkin nem vettem észre, hogy megváltozott volna az egyetemtől... legalábbis csak ugyanannyira, mint a szakképzősök a szakképző alatt, az érettségivel dolgozók az első pár év munka alatt, stb, értelemszerűen az ember változik 18/19 és olyan 22 éves kora között, önállósodik, felnőtt lesz... nem az egyetem miatt :)

2017. okt. 19. 16:02
 4/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Miért ne lehetne? Nagyon sokan az egyetemi párjukkal házasodnak pl. Attól még mert társasági ember, nem fog mással lenni, ha veled akar lenni. Ha meg valaki mást akar helyetted, annak nem kell egyetem, hogy félrelépjen mondjuk :D
2017. okt. 19. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:

2:

És az nem elég neked hogyha lesz mondjuk pár szép évetek együtt?

Már most azzal lenne egyszer gyereked és családod, akit most megismersz így 18-20 évesen (amennyi gondolom vagy)?

2017. okt. 19. 18:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem igazán értem ezt a kérdést. Illetve, egy hónapja járunk, nyilván nem tervezek még vele házasságot/gyereket. Csak kíváncsi voltam a tapasztalataitokra, mert inkább a gyors pofára eséstől félek. Igazság szerint sokan bogarat ültettek a fülembe, talán ez lehet a baj
2017. okt. 22. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:

6:

Én 23 vagyok, szintén egyetemista és rengeteg többéves párkapcsolatot ismerek hasonló korú, de tőlem fiatalabb egyetemisták között is. Aki keres és tényleg akarja a dolgot, az talál.

Ha még elsős vagy megértem a parádat. De annyi ilyen párt látok, akik mindketten egyetemisták és évek óta együtt vannak.

Igen, érdemes. Talán csak olyanoktól fogadd el bogarak fülbe ültetését, akik nem veled egykorúak (és szintén nincs tapasztalatuk), hanem hallgass meg idősebbeket is. És most nem magamra gondolok, hanem ha te is ismersz tőled 2-5 évvel idősebb egyetemistákat.

Egy veled egykorú, szintén elsős barát(nő) ugyanúgy nulla tapasztalattal rendelkezik, mint te, még.

2017. okt. 22. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!