Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szikra nélkül érdemes belekezdeni egy párkapcsolatba szerintetek?
így ne
semmit se érzel iránta
egy kedves srác a számodra nem több
mégy szexuálisan se vonz...
Nem!!! Ne tedd, és nem miattad hanem a kölök miatt!!!
Tiszteld meg annyira hogy őszinte vagy hozzá és ne rabold az idejét!!!
37F
Nem érdemes, én már voltam ilyen kapcsolatban. Pláne ha már találkoztatok többször,s akkor sem érezted, nem lobbant fel benned a láng.
Persze gondold át először, hogy ez talán csak azért van, mert nem volt még barátod, s félsz. Lehet ezzel téveszted össze. Talán egy csók eldöntené.
Hát én így nem kezdenék bele, mert már van rossz tapasztalatom. Például az első csókom egy olyan fazonnal volt, aki nem nagyon tetszett, de randiztunk és hirtelen lesmárolt. Fú, hát olyan rosszul én még nem éreztem magam, egyszerűen undorító volt, és soha többé nem akartam látni azt az embert. Tetejébe még fél évig eszembe jutott, hogy "bemocskolt". Nagyon rossz volt. És nem tudhatod, mint vált ki belőled egy ilyen akció, hiszen én is randiztam a sráccal valamiért akkor, tehát alapból csak nem taszított annyira.
Szóval kíméld meg magad egy ilyen "jó" élménytől, ha teheted, mert szerintem legjobb esetben is csak semleges élményben lehet részed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!