Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozott! Miattam? Ti mit gondoltok erről?
Kb egy bő éve megismerkedtem egy pasival. 2 hónapig jártunk, de hamar kiábrándultam belőle. Ő nagyon megszeretett engem, de végül is nehezen de megértette h vége. Sok olyan dolga volt, ami nekem nem tetszett, nem volt kellően magabiztos, sokszor szerencsétlenkedett, szüleivel lakott, és nem segített be a házimunkába sem.A kémiát sem éreztem köztünk... Nem részletezném. Bár volt sok jó dolog is, de nem éreztem azt, hogy rá vágyom igazán.
Pár napja összefutottam vele egy boltban. Már egyedül él, új munkahely, ami elég jó. Vannak céljai. Sokkal határozottabb lett, ezáltal vonzobb is. Szval most egészen olyanná vált, mint amilyet szerettem volna. Tudta is, hogy milyen gondjaim voltak vele korábban. Kicsit olyan mintha miattam változott volna meg. Beültünk egy kávézóba és aztán haza kísért. Jól éreztem magam vele, láthatóan ő is.
Ti adnátok esélyt neki újra?
Sosem keresett jól, de a magyar átlagot igen. Nekem jó munkahelyem van, jól keresek. Nem ezzel volt bajom, hanem a munkarendjével és h nagyon fáradt volt mindig. Nehezen tudtuk megszervezni a találkozókat.
Ha szakítanod kellett vele mert nem volt hajlandó érted változni, akkor később is lehetnek ebből súlyos gondok. Benne van a pakliban, hogy újra összejössz vele és addig lesz csak jó a kapcsolat, amíg fel nem merül egy probléma, amin csak ő tud változtatni.
Mivel tagadhatatlan, hogy ő már elbukott egyszer emiatt, semmi garanciát nem tud adni neked arra, hogy nem fog megint ebbe a hibába esni.
Plusz ott a tüske is, igen, hogy egyszer már kudarcot vallott a kapcsolat.
Nem vagy azért számító, mert vannak elvárásaid egy férfival szemben. Nekünk is vannak a nőkkel szemben, ez teljesen természetes. Senki sem irgalmas szamaritánusi hévtől fűtve jön össze a másikkal.
Érdemesebb keresned egy férfit aki a kezdetektől úgy jó neked, ahogy van. Kevesebb csalódás ér így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!