Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen személyiséggel egy nőt sem fogok tudni megismerni, ugye?
Nagyon csendes és zárkózott személyiségem van :/
Próbálnék rajta változtatni de nem egyszerű.
Nincsenek barátaim, és barátnőm sem volt még, remélem lesz majd valamikor, bár ki tudja :(
El sem tudom képzelni hogy élőben hol tudnék megismerni egy nőt.
Nem sok lánnyal beszélgettem életemben, lány tesóm kivételével.
Neten próbálkozom de lehetetlennek érzem hogy találok valakit.
A kinézetem nem borzalmas, de nem is vagyok jóképű.
A csendes, zárkózott embereket alapból ki vannak csukva a nőknél. Változtatni próbálhatsz, de annak erőlködésszaga lesz, amivel csak még negatívabb, még ellenszenvesebb hatást érsz el.
Kerüld a nőket! Én is azt teszem.
Ezek alapján? van remény bemész egy klinikába spermád donort adhatsz ,talán téged választanak :)és vannak bérelt nők akikbe berakják a spermád megtermékenyíted ,és szül neked egy gyereket. ezeket béranyáknak hívják amúgy :)már lesz is babád
Béranyát ajánlóm :)
A not is hallgasd meg. Ne beszelj tobbet,mint a no. Ismerek vkit,aki barmilyen temarol rengeteget beszel. Mar idegesito es faraszto. En szohoz se jutok.
Mostmar inkabb halgatag fiu kellene nekem.
N
Ha elég jóképű lennél, a nők maguk kezdeményeznének nálad. Ilyenkor elnézik, ha introvertált vagy.
Egyébként meg a 2. hozzászólónak van igaza: addig örülj, amíg egyedül vagy. Rengeteg elvált vagy rossz házas a fél karját odaadná, ha cserélhetne veled.
Így nehéz lesz, mert alapvetően nem gyenge a kommunikaciós és szociális készségeid.
Igyekezz tartalmas kapvsolatokat kialakítani férfiakkal és nőkkel első körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!