Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol tudnék egy rendes lányt megismerni?
Kb fél éve kezdett el igazán zavarni az, hogy magányos vagyok. Tudom hogy élőben kéne próbálkoznom, de nem járok olyan helyekre ahol ismerkedni lehetne, meg nem is tudnék csak úgy odmenni egy lányhoz. Ezért az interneten próbálkozom. Több lánnyal is irogattam már akkikel megtaláluk a közös hangot, és szimpatikusok is voltunk egymásnak, és volt kettő is akivel találkozást is terveztünk. És egyszer csak mindkettő eltűnt és nem írt többet.
Élőben kéne próbálkoznom szerintetek is?
Hol tudnék valami normális lányt megismerni? Nem járok szórakozni, és nem vagyok beszédes, emiatt ismerkedni sem tudok könnyen sajnos:/
Köszönöm előre is a segítséget!:)
22F
"Nem járok szórakozni, és nem vagyok beszédes, emiatt ismerkedni sem tudok könnyen sajnos"
Te sehogyan , a kommunikáció alapja mindennek. Gondolom nagy compjuter függő vagy..
3-as!
Nem valami jó sajnos, ha beszélgetek valakivel akkor sokszor azt érzem, hogy nincs mit mondanom. De ha van közös téma akkor nincs gond. Amúgy nem szorongok, meg nem vagyok gátlásos, önbizalom hiányos.
"Szerencse kell ahhoz, hogy olyat találj, akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak"
Tévedés, nem szerencse, hanem ön- és emberismeret, és hogy hajszálpontosan letisztázva legyen benne, hogy milyen személyiségjegyekkel bíró egyedet keres, meg hogy ezeket a tulajdonságokat a hétköznapokban is azonnal felismerje.
"És pl. hogyan képzeled el, ha lenne párkapcsolatod, akkor mi lenne abban számodra a legfontosabb?
"
Az hogy szerethetek valaki, meg nem lennék ennyire egyedül, hanem mennék vele össze vissza:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!