Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz számomra új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz számomra új lányokat megismerni?

Figyelt kérdés
A társkereső oldalakon nagyon kevesen válaszolnak és ők is inkább csak félvállról, én kérdezek Ő válaszol stílusban. Miért nem érdeklődőbbek? Avagy ha nem érdeklem őket, miért nem mondják meg?
2018. szept. 26. 19:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Nemcsak neked, hanem kb minden olyan férfinak, aki nem néz ki jobban az átlagostól. Lehet ezen rugózni, hogy ez nem így van, de sajnos ez a tény, meg az is az, hogy az olyan oldalakon jóval kevesebb lány van fent mint pasi.

Azt mondják, hogy elvileg élőben az átlagos kinézetű srácoknak is több az esélye mint neten.

2018. szept. 26. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:

1. Akármelyik társkeresőt nézed, a férfi/nő arány kb 70/30 %, azaz mindenhol SOKKAL több férfi van, mint nő, tehát a nőknek bőven van miből válogatniuk.

2. Láttál te már társkeresőt női szemszögből? Egy tök átlagos lány is naponta levelek tömkelegét kapja, aminek nagy része gusztustalan, obszcén vagy komolytalan. Nehéz kimazsolázni az értelmes leveleket, ezért van, hogy nem válaszolnak vagy csak röviden.

3. Az emberek általában lusták törölni magukat, ha már nem aktuális a társkeresés, így sok a halott account, ahova hiába írsz

4. Egy nő a legritkább esetben fog hosszú levelet írni a 2. pont miatti frusztráció és időhiányból kifolyólag.

A sikeres társkeresőzés aranyszabályai:

1. Fizess elő. Előfizetés nélkül általában nem érsz el egy csomó hasznos dolgot.

2. Minél több nőnek írj. Akkor is, ha nem tetszik 100%-ban elsőre.

3. Kérdezgess róluk, ne magadról írj litániát.

4. Ha visszaír valaki és szimpatikusnak tűnik, minél hamarabb kérj randit. Személyes találkozás alkalmával sokkal könnyebb a beszélgetés és el tudjátok dönteni, van-e értelme folytatni.

5. Kitartás, kitartás, kitartás! Anélkül nem megy. Ne várd, hogy írsz 3 szimpatikus nőnek és majd abból az egyikkel összejössz.

Én anno kegyetlenül ráálltam, 6 hónap alatt kb 250 nőnek írtam, ebből kb 30 volt, akivel érdemi levelezést tudtam folytatni, 5 volt, akivel személyes találkozás volt és egyikükkel összejöttem. Szóval elég kőkemény meló ez.

2018. okt. 11. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!