Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mièrt nem mernek odajönni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt nem mernek odajönni a pasik hozzánk nőkhöz, mièrt gyávák? Ès csak azt veszem èszre hogy neten mernek pötyögni a gèpmögül otthon.

Figyelt kérdés

Pedig elmegy a szemük előtt nap mint nap x nő persze csak bámulni tudnak.

Most ha lehet megkèrdeznèm a helyesebb menőgyerek nagyhuszàr csávókat(mivel a rondácskàktól nem vàrhatok választ hisz csak a panaszkodás megy ès a hiszti ès hogy minden nő sz.r, ès persze a betanult sablonszöveg hogy ,,fèlünk a visszautasítástól!)

Okè legyen nekik elfogadom EZT. Ès nem is akarom most megváltani a világot hogy gyertek ide stb.. Nahde,a helyesekhez szól. Hogyha anyira menőek vagytok kinèzetileg is meg helyesek ès èppen szinglik vagytok akkor ti mitől fèltek?

mièrt jobb hazamenni szelfizni ès facebookozni meg tinderezni stb..?.mikor nektek akadna egy fütty szóra a való èletben is szèp csaj !. Egyrèszt nekünk is egy jó napot csinálnátok odajönnètek strand, meki, ètterem ,könyvtár,benzinkut stb . Ès egy sziát oda köszöntök stb. MEG nektek is jó napotok lenne . Lenne sz.x vagy akàr komoly is. Higyètek el neten nem olyan nem tud megfogni semmi a betűkbe nem lehet... nos tehát

Jah ès mèg annyit . Hogy azèrt ti elvárjátok hogy a nők az utcán csilivili szèp hosszuhaju fènyes ápolt naprakèsz nők legyenek . De így tök felesleges a napi 3 órahosza amit elidőzünk mi nők ezzel hogy megfeleljünk nektek. Már lassan nem èrdemlitek meg hogy hoszu hajunk legyen meg stb

Jah megelőzöm aki esetleg irná az egyenjogusagot annak üzenem . A konyhába is fèrfikàm a fakanàllal is legyen egyenjogú !

2018. okt. 16. 14:59
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
39-es, ez jó, én ahhoz a kérdésehez linkeltem be ezt a kérdését. :) Erre mi a magyarázata? Ja, megvan, azt a kérdést a "bátyja" tette fel!
2018. okt. 16. 19:00
 42/49 anonim ***** válasza:
Gondolhattuk volna, hát ki más!
2018. okt. 16. 19:14
 43/49 anonim ***** válasza:
Szerintem először azt döntsd el, hogy fiú vagy avagy nő, mert egyszer ennek, egyszer meg annak adod ki magad.
2018. okt. 16. 19:39
 44/49 anonim ***** válasza:
Megadom a választ a kérdésedre! Igaz fiatalabb korosztály vagyok de azért nem megyek oda lányokhoz sőt lassan már inkább kerülöm őket mert éveken át hiába próbálkoztam személyesen és neten is mindegyikötők a tudtomra adta,hogy ocsmány vagyok! Mielőtt jöttök azzal,hogy biztos a világ legszebb nőinél próbálkoztam igen volt olyan is de nagyon sok átlagos lánynál is,nincs nagy igényem sem csak egy, ne legyen dagi ez az egy amiből nem tudok engedni nem vonz egyáltalán a sok túlsúly nem 5kiló+ beszélek! Na ezért nem megyek oda és még sok férfitársam is ahogy olvastam itt már többször gyakorin! ;)
2018. okt. 16. 19:57
 45/49 anonim ***** válasza:
72%

Mert megunták, hogy eddig csak lekoptatást meg bunkó elutasítást kaptak, és semmi szükségük még egyre.

Azonkívül egyenjogúság van: ha egy nő szeretne kapcsolatot, akkor ő is odamehet a férfihoz, nem fog leesni a karikagyűrű az ujjáról. Akinek pedig mégis, nos, ahhoz úgyis hiába mennék én oda, veszett fejsze nyele.

2018. okt. 16. 20:26
 46/49 A kérdező kommentje:

BÉNÁCSKÁIM:D kész röhej hogy menyire tudtok értelmezni

világosan leirtam

kiknek a válaszát várom

ugorjátok át mégegyszer

nem nőkét,

és nem rondákét

nem is elutasitástol félö szüz fiukét,

HANEM A HELYES DENAGYMENŐ ferfiakét,akik a haverokkal anyira blancolnak de a nők? hát.. csak neten mertek dumálni

2018. okt. 16. 21:43
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

Te primitív majom! Jelentkezz anyádnál egy nagy pofonra, mert látom nem nevelt meg!

Te fiú vagy te nyomorék! Annak is az alja! Meddig tolod még a kretént? Nemrég arról érdeklődtél, hogy a nudista strandon milyen a nők ****-ja, és lehet-e videózni vagy ismerkedni ott.

Erre recskázol te nyomorult?!

2018. okt. 16. 22:58
 48/49 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a többi választ, de szerintem azért nem jönnek oda, mert általában flegma, elutasító arcot vágunk, vagy belemerülünk a telefonunkba vagy egy könyvbe. Én mondjuk nem is örülnék, ha utazás vagy sétálás közben zavarnának.

A férfigyűlölethez meg inkább nem fűzök hozzá semmit.

2018. okt. 17. 08:45
 49/49 anonim ***** válasza:

Ne etessétek a trollt.

Most örül magának, hogy 5 oldalnyi választ kapott erre a debil kamura.

2018. okt. 17. 10:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!