Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mièrt nem mernek odajönni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt nem mernek odajönni a pasik hozzánk nőkhöz, mièrt gyávák? Ès csak azt veszem èszre hogy neten mernek pötyögni a gèpmögül otthon.

Figyelt kérdés

Pedig elmegy a szemük előtt nap mint nap x nő persze csak bámulni tudnak.

Most ha lehet megkèrdeznèm a helyesebb menőgyerek nagyhuszàr csávókat(mivel a rondácskàktól nem vàrhatok választ hisz csak a panaszkodás megy ès a hiszti ès hogy minden nő sz.r, ès persze a betanult sablonszöveg hogy ,,fèlünk a visszautasítástól!)

Okè legyen nekik elfogadom EZT. Ès nem is akarom most megváltani a világot hogy gyertek ide stb.. Nahde,a helyesekhez szól. Hogyha anyira menőek vagytok kinèzetileg is meg helyesek ès èppen szinglik vagytok akkor ti mitől fèltek?

mièrt jobb hazamenni szelfizni ès facebookozni meg tinderezni stb..?.mikor nektek akadna egy fütty szóra a való èletben is szèp csaj !. Egyrèszt nekünk is egy jó napot csinálnátok odajönnètek strand, meki, ètterem ,könyvtár,benzinkut stb . Ès egy sziát oda köszöntök stb. MEG nektek is jó napotok lenne . Lenne sz.x vagy akàr komoly is. Higyètek el neten nem olyan nem tud megfogni semmi a betűkbe nem lehet... nos tehát

Jah ès mèg annyit . Hogy azèrt ti elvárjátok hogy a nők az utcán csilivili szèp hosszuhaju fènyes ápolt naprakèsz nők legyenek . De így tök felesleges a napi 3 órahosza amit elidőzünk mi nők ezzel hogy megfeleljünk nektek. Már lassan nem èrdemlitek meg hogy hoszu hajunk legyen meg stb

Jah megelőzöm aki esetleg irná az egyenjogusagot annak üzenem . A konyhába is fèrfikàm a fakanàllal is legyen egyenjogú !

2018. okt. 16. 14:59
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
én azt mondtam, ha figyeltél volna hogy nekem, és a leggtöbb nőnek is..... az okokat pedig felsoroltam! nem veszekedni akarok ! nem te vagy a hibás a FÉRFIAKTÓL KÉRDEZTEM EZT
2018. okt. 16. 16:40
 22/49 anonim ***** válasza:
85%

Kisgyerek! Te már ott elbuktad a kérdést, amikor a neved látszódik a privát üzeneteknél.

A másik dolog, hogy nem ismered a női gondolkozásmódot, mert ha ismernéd, nem írnál ekkora baromságokat egy női álarc mögül. Persze tagadhatod az egészet, vissza is támadhatsz, elbújhatsz a anonymitás mögé, de a lényegen nem változtat semmit. Az egészben az a legjobb, hogy TE is tudod hogy kamuzol!

2018. okt. 16. 16:42
 23/49 A kérdező kommentje:
nő vagyok és bocsi , hogy arra vágyok hogy legyen értelme annak amit teszek, lassan már megutálom ezeket a gyáva magadfajta férfiakat. mi az hogy egy nő nem irna ilyet ? dehogyisnem én vagyok a nő és hidd el , bánt BÁNT A DOLOG hogy nem mernek kezdeményezni. de mi vegyük drága pénzekért hogy nektek szépek legyunk. gyantázzunk epilláljunk stb.... a névvel ne törödj. bátyámé...
2018. okt. 16. 16:58
 24/49 A kérdező kommentje:
tudod egy nő is feladhassa.!!!!!!! UGYANUGY MINT AHOGY a már nem kezdeményező férfiak FELADTÁK, UGYANUGY mi elkeseredett nők is lassan FELADJUK A szépitkezést pénzköltekezést stb. miert? mert felesleges! miért? mert nincs értelme!
2018. okt. 16. 16:59
 25/49 anonim ***** válasza:
"Feladhassa.." Az igen! Te is feladhatnád már annak a bizonygatását, hogy nő vagy! 10-ből talán 2 nő "örül" ha egy idegen leszólítja az utcán, könyvtárban, bárhol.
2018. okt. 16. 17:08
 26/49 anonim ***** válasza:
82%
Én gyáva vagyok? Kicsi fiú... én már régen megnősültem, gyereket vállaltunk, felépítettem egy házat és egy működő életet. Te hol tartasz öcsi? Gyk-n kiéled a frusztráltságod? Látod, nem egy ligában játszunk. Nem vesznek észre a nők? Azt találtad ki hogy belebújsz a bőrükbe, és a hülyeségeidre reagálókkal csevegj? Én legalább ismerem a nőket, és tudom hogy így nem ír egyik sem... veled ellentétben. Nevetséges vagy, de én nem bánom, égesd magad még egy kicsit! :D
2018. okt. 16. 17:14
 27/49 A kérdező kommentje:

10 nőből 2 örül ha leszolítsák? hát akkor én abban a 2 be vagyok benne.

mit gondolsz hol a frányaságba kéne ismerkedni akkor ha nem élöbe?

és most persze én avgyok a bolond nem normális mert élöbe a való életbe akarok ismerkedni, es nem pedig a neten a gép mögül pötyögve? ott bezzeg nagy a pofájuk a férfiaknak...

akkor mond meg kérlek HOL? te HOL ismerkedtél?

neten.? :D

Én gyáva vagyok? Kicsi fiú... én már régen megnősültem, gyereket vállaltunk, felépítettem egy házat és egy működő életet. Te hol tartasz öcsi? Gyk-n kiéled a frusztráltságod? Látod, nem egy ligában játszunk. Nem vesznek észre a nők? Azt találtad ki hogy belebújsz a bőrükbe, és a hülyeségeidre reagálókkal csevegj? Én legalább ismerem a nőket, és tudom hogy így nem ír egyik sem... veled ellentétben. Nevetséges vagy, de én nem bánom, égesd magad még egy kicsit! :D

-___________

fiu neked a jo édes kvaanyucikád .a büdössírba! én idáig ugytudom nem bántottalak.

. és nem :( sajnos nem kell a nők testébe bujnom , mert az vagyok. igen :( sajnos...NŐ.. EGY NŐ AKI ARRA VÁGYIK HOGY LESZÓLÍTSÁK..MICSODA HIHETETLEN EZ MI?

tudod bárcsak ferfi lennék... én megmutatnám ki hordja a nadrágot. persze kedvességel a nők felé és udvariassággal. stb.

2018. okt. 16. 17:21
 28/49 A kérdező kommentje:

jah és azt amugy mond már el hogy én és mi NŐK,

szerinted miért tegyük meg ezeket?

a SEMMIÉRT? : gyantázás , epilálás, láb,akkor ott, akár kar stb. fodrász, drága hajnövesztők, hajfényesitö kenceficék, smink, uj divatos drága ruhák hoszu haj és ápolása stb.,,elmondom MIATTATOK ! nekem jó pl rövid haj is de mivel a ferfiak a hosszut szeretik JOBBAN, mi nők mindig igyekszünk. a TI KEDVETEKRE TENNI, értékelitek? dehogy is , csak kinevettek,

hát köszi szépen.

2018. okt. 16. 17:28
 29/49 anonim ***** válasza:
Na, jó, leszólítalak majd, merre laksz? Meghívlak kávézné is,vagy bármire, elbeszélgetünk ha a közelben laksz, nem 3-400 km-re, meg persze, ha valóban nő vagy, amit nehéz elhinnem.
2018. okt. 16. 17:30
 30/49 A kérdező kommentje:

jah és kort irjatok már,

köszi

.

annak ellenére amit összehadobáltok értelmezés 1es.

eleve nők irását nem vártam

másrészt .

,,helyes,, pasikhoz, férfiakhoz szólt a kérdésem

nem hinném hogy ők irtak volna :D ennyire nem lehettek frusztráltak :d xd

2018. okt. 16. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!