Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt nem mernek odajönni a pasik hozzánk nőkhöz, mièrt gyávák? Ès csak azt veszem èszre hogy neten mernek pötyögni a gèpmögül otthon.
Pedig elmegy a szemük előtt nap mint nap x nő persze csak bámulni tudnak.
Most ha lehet megkèrdeznèm a helyesebb menőgyerek nagyhuszàr csávókat(mivel a rondácskàktól nem vàrhatok választ hisz csak a panaszkodás megy ès a hiszti ès hogy minden nő sz.r, ès persze a betanult sablonszöveg hogy ,,fèlünk a visszautasítástól!)
Okè legyen nekik elfogadom EZT. Ès nem is akarom most megváltani a világot hogy gyertek ide stb.. Nahde,a helyesekhez szól. Hogyha anyira menőek vagytok kinèzetileg is meg helyesek ès èppen szinglik vagytok akkor ti mitől fèltek?
mièrt jobb hazamenni szelfizni ès facebookozni meg tinderezni stb..?.mikor nektek akadna egy fütty szóra a való èletben is szèp csaj !. Egyrèszt nekünk is egy jó napot csinálnátok odajönnètek strand, meki, ètterem ,könyvtár,benzinkut stb . Ès egy sziát oda köszöntök stb. MEG nektek is jó napotok lenne . Lenne sz.x vagy akàr komoly is. Higyètek el neten nem olyan nem tud megfogni semmi a betűkbe nem lehet... nos tehát
Jah ès mèg annyit . Hogy azèrt ti elvárjátok hogy a nők az utcán csilivili szèp hosszuhaju fènyes ápolt naprakèsz nők legyenek . De így tök felesleges a napi 3 órahosza amit elidőzünk mi nők ezzel hogy megfeleljünk nektek. Már lassan nem èrdemlitek meg hogy hoszu hajunk legyen meg stb
Jah megelőzöm aki esetleg irná az egyenjogusagot annak üzenem . A konyhába is fèrfikàm a fakanàllal is legyen egyenjogú !
Vahy csak senkinek nem jossz be...😂
En pl nem azert vagyok csinos, apolt meg igenyes mert megfelelni akarok...hamem mert jol akarom erezni magam. Es a hosszu hajam se pasik miatt van😂masreszt meg nem gyavak csak belefaradtak h az ilyen bekebzelt libak ugy neznek rajuk mint valami perverz faaszra.
Valami megváltozott a világban. Azt hiszem még is csak az egyenjogúság. A nők mára erősebbek, határozottabbak,karriert építenek és egész jól elboldogulnak egyedül is.Valahogy elvesztették a férfiak ( szerencsére nem mind) a "hatalmukat". Esetleg még a sok széthullott család, nem volt előttük az apa, vagy sokat csalódtak, vagy érzik, hogy a mai világban a mai igényeknek megfelelni, férjként, apaként helytállni nem egyszerű ( és igazuk is van, mert ma ez nagyon nehéz)szóval ezer oka lehet.
40. N.
En pl nem azert vagyok csinos, apolt meg igenyes mert megfelelni akarok...hamem mert jol akarom erezni magam. Es a hosszu hajam se pasik miatt van😂masreszt meg nem gyavak csak belefaradtak h az ilyen bekebzelt libak ugy neznek rajuk mint valami perverz faaszra.
...nos kedves hölgyem . mindenki más de pl hidd el..
hogy mi nők legalább is legtöbb nő . csinositjuk magunkat hajjal is elmegy sok bajlódunk föleg ha hoszu meg beállitani akkor.most irjam le? gyantázunk stb azt is a ferfiak miatt férfiak kényelméért. ott,akkor lábon, akár karon. elköltünk drága pénzeket kozmetikusnál hajra, szemöldök.stb itt most nem is kell a müköröm és társai ugyanakkor nyilván nem turis cuccokba jelensz meg .
én idáig is mindig törekedtem ,eddig legalább is drága cuccokra ha kajára nem is maradt hogy megfeleljek és az utolso pénzem is hajnövesztőkre hajápolókra fényesitokre bizb..szokra költöttem. és hidd el nem magam miatt, NEKIK hogy vegyenek észre,
--- ha tudom hogy ez lesz . megmaradhatott volna a pénzem ., a sok fodrász a kütyük ruhák, ÁRA és akokr nem csináltam volna ha ugyis mindegy. te talán megveszed a kaparós sorsjegyet ha tudod hogy nem nyersz? nem!
a ,,JÓL AKAROM ÉREZNI MAGAMRÓL MEG CSAK ANNYIT, hogy én akkor érezném jól magam , ha...(lenne eredménye a küzdelmemnek.)
a HOSSZU HAJRA MEG csak annyit, de igen. a férfiak azt szeretik nézz csak bele egy topikba. 10böl 9 hosszut mond. és nekem rövid a hajam tehát ha megnöveszteném, NEM MAGAM MIATT! hanem azért akit ,,szeretek,, ileltve szerethetnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!