Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha úgy érzem, már mindent megteszek azért, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból, mégsem tudok olyan barátnőt szerezni, amilyet szereznék?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy lúzer pasi. Rendszeresen edzem, jól fizető munkám van, fegyelmezett vagyok és nem vagyok begyöpösödött, igyekszem a lehető legtöbb érdekes élménnyel megtölteni az életem. Egyedül az hiányzik, hogy végre lehessen egy olyan barátnőm, akihez tényleg vonzódom, és nem csak azért jövök össze vele, mert akikre vágynék, azoknak nem kellek.

Nem érzem úgy, hogy óriási elvárásaim lennének, nem szilikonos playmateket keresek, de azt sem fogom hazudni, hogy nem számít a szépség, az igényes öltözködés, mert nyilván ezek keltik fel a zsigeri vonzalmat, ami nélkül az egész nem az igazi.

Mit csináljak még, ha úgy érzem, ez a max, ami tőlem telik?

2018. okt. 15. 20:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A párkapcsolat nem függvénye a boldog életnek, soha nem is volt az. Szép is lenne, ha attól függene a boldogságod, hogy van-e valakid! Ezt csak a társfüggők hiszik, akik tényleg mástól teszik függővé a saját boldogságukat.
2018. okt. 16. 21:54
 22/22 A kérdező kommentje:

Most nem fogok ennek belemenni a pszichológiájába, mert könyvtárnyi szakirodalma van, de a párkapcsolatban élő emberek általánosságban boldogabbak, mint a magányosak - feltehetően azért, mert az agyunk pozitív érzésekkel és hormonális reakcióval válaszol arra, ha azt csináljuk, amire az evolúció teremtett minket.

De tiszteletben tartom a véleményedet, csak ez így olyan, mintha azt kérdeztem volna, hogy hogyan találjak állást, te pedig arról győzködnél, hogy segélyen élni jobb.

2018. okt. 16. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!