Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha úgy érzem, már mindent megteszek azért, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból, mégsem tudok olyan barátnőt szerezni, amilyet szereznék?
Nem vagyok egy lúzer pasi. Rendszeresen edzem, jól fizető munkám van, fegyelmezett vagyok és nem vagyok begyöpösödött, igyekszem a lehető legtöbb érdekes élménnyel megtölteni az életem. Egyedül az hiányzik, hogy végre lehessen egy olyan barátnőm, akihez tényleg vonzódom, és nem csak azért jövök össze vele, mert akikre vágynék, azoknak nem kellek.
Nem érzem úgy, hogy óriási elvárásaim lennének, nem szilikonos playmateket keresek, de azt sem fogom hazudni, hogy nem számít a szépség, az igényes öltözködés, mert nyilván ezek keltik fel a zsigeri vonzalmat, ami nélkül az egész nem az igazi.
Mit csináljak még, ha úgy érzem, ez a max, ami tőlem telik?
Vagy pl. ez a frissen megválasztott szépségkirálynő a kontúrozott ("arcformázás"), highlighteres sminkjével:
Igen? Milyen gondok vannak velem a válaszaimból ítélve? :)
És nem, nem tetszenek a "kis töltött galamb lányok". Hetente 5-ször edzek és egészségesen kajálok. Talán jogos elvárás, hogy a partneremnek is egészséges BMI-je legyen.
Nem éppen azt írtam, hogy nem fogok összejönni olyannal, akihez nem vonzódom?
Az meg egy hülyeség, hogy a párkapcsolat baromság lenne. Feltehetően nem véletlenül csináljuk, amióta ember az ember.
Nem hülyeség, hogy a párkapcsolat egy veszteséget termelő baromság. Mire megtalálod az "Igazit" - HA megtalálod - végezz majd egy kis fejszámolást, mennyi időt és energiát fektettél bele a nők után kujtorgásba, és hol tartanál most, ha mindezt valami hasznos dologba fektetted volna. Lesz ám szájtátás rendesen.
Ha pedig egyáltalán nem találsz társat, nos, akkor az életedből X évet lehúztál a vécén.
"Nem hülyeség, hogy a párkapcsolat egy veszteséget termelő baromság. Mire megtalálod az "Igazit" - HA megtalálod - végezz majd egy kis fejszámolást, mennyi időt és energiát fektettél bele a nők után kujtorgásba, és hol tartanál most, ha mindezt valami hasznos dologba fektetted volna."
Bárhol is tartanék, hiányozna az életemből egy szerető társ. Az élet úgy teljes, ha megtaláljuk a párunkat, és idővel családot alapítunk. Anélkül csak öncélú hedonizmus az egész, hacsak nem Nobel-díjas tudós vagy vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!