Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresgélés 30 felett pasiként? Hol, hogyan, mikor merre vagy egyáltalán miért vagy van e értelme? Szerintem irreálisak az elvárások kedves hölgyeim. 😉
Figyelt kérdés
Kb 1 éve vagyok egyedül normális egzisztenciával, saját lakással, autoval, de a mai csajokat elnézve szerintem jó darabig így is lesz. 😁 Nem vagyok gáz nem nézek ki vagy öltözök rosszul sportolok, egy nyugat Mo.-i nagyvárosban élek, de valahogy úgy érzem, hogy esély nincs olyan nőt találni aki engem is megmozgat valamennyire és inkább vagyok vele szívesebben mint egyedül. Nincsenek nagy elvárásaim csak ne nekem kelljen eltartani meg tetszen, megmozgasson valamennyire, mert anélkül minek lennék vele, de nem topmodellt keresek! A csajok nem tudom kit vagy mit keresnek, de azt veszem észre, hogy sokan elvannak csak úgy szingliként talán 1-2 bikát tartva titkon és mindegyik arra vár, hogy mikor jön egy idő és pénzmilliomos pasi az életben átlagon felüli adottságokkal és mesés jóléttel bearanyozva életüket, önbizalmukat folyamatosan legyezgetve. Nem tudom, de azt veszem észre hogy sok külsőleg picit igényesebb nő annyira el van szállva magától és olyan flegma stílust enged meg magának, ha normálisan intelligensen módon próbálsz ismerkedni, hogy az embernek elmegy a kedve is. A mai huszonéves lányok a harminchoz közel is 90% ban ezt várják el egy pasitól: Legyél tele, de ne dolgozz sokat, de ha sokat dolgozol akkor is legyél b..ott jó fej és szórakoztató minden nap x óra meló után. Azért ha lehet dobj be egy wellnesst vagy egy utazást rövid időközönként. Cserébe természetesen ők semmit nem tudnak nyújtani a ragyogásukon kívül, de persze ez így természetes. És eszméletlenül sok ilyen fiatal nő van manapság. Én magam részéről ebből egy éjszakánál többet nem kérnék. Hosszú távon olyan hölgy érdekelne aki nem visszahúz minden tekintetben hanem tudok valamire menni vele. Nem tudom hogy hol kellene ismerkedni, kipróbáltam már sokmindent, net, szórakozóhelyek, de valahogy eddig nulla eredménnyel. Sok ismerősöm van ebben a cipőben hasonló adottságokkal jó kiállással, de természetesen a hölgyek huszonévesen is ugyanúgy játszák a királykisasszonyt mint 15 évesen anno.2018. okt. 13. 18:59
11/25 anonim válasza:
minden hétvégén lemész szórakozóhelyekre,beversz pár felest,felcsípsz egy nőt hazaviszed megdugod.
hétköznap legalább egyszer elmész egy fullos örömlányhoz és kiéled magad rajta.
ha ezt nyomatod olyan fél évig már messziről látni fogják rajtad a nők,hogy egy pi-nára éhes kefélőgép vagy és ők fognak elkezdeni nyomulni mindenhonnan.
12/25 anonim válasza:
pasiként írom, hogy szerintem nincs rendben az önképed. az értékrendszered elég sekélyesnek tűnik. az is ahogy egy kapcsolatról gondolkozol. ez így nem túl izgalmas. erről szól a dolog és ha oda mondod mögé, hogy vannegy lakásom attól még marad az ásításininger
13/25 anonim válasza:
Ezeket a mű cuccokat nem tudom minek vitted bele... a műszempillás, kiló sminket viselő szolis cicák az életüketcélek, rosszabb esetben is facen és nem itt irogatnak...
14/25 A kérdező kommentje:
Gyerekek inkabb hagyjuk az egészet.... vissza az iskolapadba első osztály 2. félév.... értő olvasás! Kösziiii...
2018. okt. 13. 19:54
15/25 anonim válasza:
Van értelme, de amúgy lehet, ogy váratlan helyzetben lesz, hogy nem bírod kivárni, hogy az adott illetőt meg ne szólítsd; tehát , amikor nem is direkt készülsz rá, hogy "Na most megyek és becsajozok", hanem csak mész valahova; pl vársz a bankban , és ott lesz.
16/25 anonim válasza:
Szerintem ezzel a dedós stílussal, a szintezéssel meg a hozzáállásoddal riasztod el a többséget, a maradék meg akkor dobbant, mikor kibukik, hogy válogatás nélkül ostoba, pénzéhes ku.rvának tartasz mindenkit.
17/25 anonim válasza:
Ilyen prekoncepcióval nem is csoda, hogy nem találsz. Önbeteljesítő jóslat.
Miért nem arra helyezed a hangsúlyt ismerkedésnél, hogy kiszűröd a pelyva közül a magot? Én nőként így ismerkedtem. Esetleg megvizsgálod, hogy miért pont ilyen lányokhoz kezdesz vonzódni? Magadban keresd a választ először. Az önismeret fontos.
18/25 anonim válasza:
Szerintem baj lehet a módoróddal és a külsőddel is! Arról nem is beszélve hogy mindenkit aranyasónak gondolsz. Te az a fajta lehetsz aki egy kávéra sem hívja meg szívesen a barstnőjét.
19/25 anonim válasza:
Azt vedd észre, hogy az egész önképed, az hogy miért vagy érdekes a pénzről szól. És közben n.anyagias nőt akarsz. De lehet félre értem.és olyat akinek szintén van pénze.
20/25 anonim válasza:
szóval ne csodálkozz, ha ennyire a pénz áll az érdeklődésed, világképed központjában, akkor ilyen csajok is jönnek képbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!