Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresgélés 30 felett pasiként? Hol, hogyan, mikor merre vagy egyáltalán miért vagy van e értelme? Szerintem irreálisak az elvárások kedves hölgyeim. 😉
Figyelt kérdés
Kb 1 éve vagyok egyedül normális egzisztenciával, saját lakással, autoval, de a mai csajokat elnézve szerintem jó darabig így is lesz. 😁 Nem vagyok gáz nem nézek ki vagy öltözök rosszul sportolok, egy nyugat Mo.-i nagyvárosban élek, de valahogy úgy érzem, hogy esély nincs olyan nőt találni aki engem is megmozgat valamennyire és inkább vagyok vele szívesebben mint egyedül. Nincsenek nagy elvárásaim csak ne nekem kelljen eltartani meg tetszen, megmozgasson valamennyire, mert anélkül minek lennék vele, de nem topmodellt keresek! A csajok nem tudom kit vagy mit keresnek, de azt veszem észre, hogy sokan elvannak csak úgy szingliként talán 1-2 bikát tartva titkon és mindegyik arra vár, hogy mikor jön egy idő és pénzmilliomos pasi az életben átlagon felüli adottságokkal és mesés jóléttel bearanyozva életüket, önbizalmukat folyamatosan legyezgetve. Nem tudom, de azt veszem észre hogy sok külsőleg picit igényesebb nő annyira el van szállva magától és olyan flegma stílust enged meg magának, ha normálisan intelligensen módon próbálsz ismerkedni, hogy az embernek elmegy a kedve is. A mai huszonéves lányok a harminchoz közel is 90% ban ezt várják el egy pasitól: Legyél tele, de ne dolgozz sokat, de ha sokat dolgozol akkor is legyél b..ott jó fej és szórakoztató minden nap x óra meló után. Azért ha lehet dobj be egy wellnesst vagy egy utazást rövid időközönként. Cserébe természetesen ők semmit nem tudnak nyújtani a ragyogásukon kívül, de persze ez így természetes. És eszméletlenül sok ilyen fiatal nő van manapság. Én magam részéről ebből egy éjszakánál többet nem kérnék. Hosszú távon olyan hölgy érdekelne aki nem visszahúz minden tekintetben hanem tudok valamire menni vele. Nem tudom hogy hol kellene ismerkedni, kipróbáltam már sokmindent, net, szórakozóhelyek, de valahogy eddig nulla eredménnyel. Sok ismerősöm van ebben a cipőben hasonló adottságokkal jó kiállással, de természetesen a hölgyek huszonévesen is ugyanúgy játszák a királykisasszonyt mint 15 évesen anno.2018. okt. 13. 18:59
21/25 anonim válasza:
Sok értelme nincs, Kérdező. Egyrészt, mert ha van nálad jobb, akkor úgyis ő fog kelleni a nőknek, és Qui-Gonn mester szavait idézve "mindig van egy nagyobb hal". Másrészt pedig a párkapcsolatok zsákutcák. Olyan jelentéktelenül kevés örömöt hoznak, és annyi kiadással, problémával járnak, hogy az egész erőfeszítés semmit nem ér.
22/25 anonim válasza:
Te meg jól elvagy az egyejszakas kalandokkal, közben várod a csodát. Nem tudom, milyenek azok a nem topmodell-kinézetű nők, akik megfelelnenek, de ahogy írod a szolit, műkörmöst, kozmetikust már el tudom képzelni. Egyébként én is győri vagyok és csomó fullos nő van a szórakozóhelyeken, persze általában a pénzes pasijával, aki az a tipikus kopasz, kigyurt pasas. Azt nem írtad, te milyen vagy. De sok sikert.
23/25 A kérdező kommentje:
Érdekes egy téma... Egy biztos! Ha a pasik is ugyanolyan kritikusan néznék a nőket illetve ugyanolyan követelményeket, elvárásokat támasztanának a mai nőkkel szemben mint az fordítva történik akkor a nők nemigazán jutnának pasihoz. Így sok önmagát "jó nőnek" képzelő kiskirálylány teheti fel a kérdést, hogy a pasi miért csak azt a bizonyos egy dolgot akarja tőle... Talán csak azért hölgyeim, mert sokan úgy el vagytok szállva magatoktól a semmire, hogy pasi legyen a talpán aki azt hosszabb távon elviseli. A rigolyás "almákhoz
2018. okt. 18. 23:06
24/25 A kérdező kommentje:
én nem igazán veszem a fáradságot hogy felmásszak azon bizonyos emlegetett fa tetejére, hogy aztán hosszabb távon sikerüljön megnyomorítani magam valami hülyével akinek csak saját maga a fontos... ezek az "almák" csak saját magukat értékelték fel nem tudom mi alapján, de az én szemembe nulla az értékük.
2018. okt. 18. 23:12
25/25 anonim válasza:
Ok ha neked ők semmit nem érnek akkor mi a probléma?
Jaaah hogy megint lekoppintottak és most itt éled ki magad gyiken, értem.
Elnézést, folytasd csak :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!