Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam valakit a metrón, és most döntést kell hoznom. Szerintetek van értelme, van esélyem?
Elmesélem töviről hegyire. Láttam ma egy férfit, tömegközlekedési eszközön, és hirtelen csak úgy nagyon megtetszett. Helyes volt, de nem úgy, hogy tett volna érte, meg nem ez a mai divatos férfiideál volt, hanem sojjal klasszikusabb értelemben volt jóképű. Tehát nem volt se ecsethajú, se kigyúrt. Dús rövid haja volt, plusz némi arcszőre. Az öltözködése egyszerű, de elegánsabb. Volt egy fém keretes kerek lencséjű szemüvege, és bár utálom a fém keretet, neki jól állt, rajta kifejezetten tetszett. Annyira illett hozzá. Egy könyv volt a kezében, barna bőrkötetes könyvtári, azt olvasta. Olyan hatást keltett, mint egy kedves, intellektuális, "jól néz ki-de nincs tudatában" férfi. Ahogy így megpillantottam, megláttam benne a "szexi" és az "intellektuális" találkozását. Alkata amúgy olyan volt, hogy magasabb, férfiasan izmos. Nem kigyúrt, nem cingár.
Ahogy észrevettem, hogy ott támaszkodik és olvas, nem tudtam róla levenni a szemem. Szinte már láttam magunkat, ahogy az első randin egy esernyő alatt sétálunk az esőben, belemerülve a beszélgetésbe, egy parkban. Utána beülünk átmelegedni egy félhomályos teaházba, mialatt tovább megy a beszélgetés fonala. Aztán egy sokadik randin meglep egy szál vörös rózsával, megmutatja a lakását, ahol egyedül él és roskadásig van tömve a könyvespolca. Betesz valami klasszikus zenét, az általa főzött vacsorát fogyasztjuk, majd egy filmklasszikust nézünk a nappalijában. És még sorolhatnám.
Még sosem vonzódtam ilyen stílusú férfihoz, pedig nagyon vonzóak. Kíváncsi vagyok, mi lehet a szakmája. Talán tanár vagy bölcsész, esetleg egy kis antikvárium tulaja.
A lényeg. Kicsúszott a könyvéből a könyvtári tagságija, és mivel ültem, gyorsan le tudtam érte hajolni. Megjegyeztem a nevét. Sőt, megtaláltam a Facebookon. Szerintetek van értelme bejelölni és ráírni, vagy hagyjam? Sajna tutira van barátnője, olyan férfinak tűnik, akire buknak (az értelmes) nők. Hisz jól néz ki, stílusos, intelligens, valószínűleg rendes ember, mi kell még?
Szép kis képet képzeltél bele/vetítettál rá már most a pasi énképébe... :D :D
Nagyon cuki volt olvasni, viszont egy kicsit sokat ideát szősz és sokat képzelsz bele emberekbe. Nem azt mondom, hogy ne csináld, de tini kor után ezzel felnőttként már sokkal óvatosabbak és tudatosabbak az emberek, mert sokszor csak a saját kiveült vágyunkat látjuk a másikban, aminek úgy 50% eséllyel van, hogy köze sincs az általunk látni vélt képhez.
Egyébként ha rá is írsz, el ne mond, hogy derítetted ki a nevét és találtad meg fb-n, mert totál őrültnek fog nézni. Esetleg járj el abba a könyvtárba. :)
Erről az jut eszembe mikor átutaztam Budapesten és a metrón rámmosolygott egy csinos nő, én meg beszari voltam bármit is tenni. Elintéztem annyival hogy biztos nem rám mosolyog. Aztán kaptam egy hívást, miközben beszéltem ő leszállt....
Uzsgyi jelöld be írj rá. Ma láttam egy nagyon jó videót mikor egy hölgy azt ecsetelte hogy a nőknek kell lépni, álltalánosságban.
A lényeg:
"Láttam ma egy férfit, tömegközlekedési eszközön, és hirtelen csak úgy nagyon megtetszett... Kicsúszott a könyvéből a könyvtári tagságija, és le tudtam hajolni érte. Megtaláltam Facebookon. Van értelme ráírni?"
# 6
Én úgy vettem ki a fentiből (megjegyeztem a nevét), hogy nincs nála a tagságija. Akkor sima ügy lenne, mivel írjon rá.
Ilyenre kapásból azt írnám: Gondold végig mit veszíthetsz, aztán, ha rájöttél, hogy semmit, tedd meg.
Nekd van egy tündérmeséd, azt elbukhatod, mert a valóság sosem annyira szép.
Viszont mivel abban élünk, abból kellene kihozni a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!