Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme az olyan női Tinder profilkpeknek, ahol nem látni az arcukat?
Figyelt kérdés
Tinderen nem egy olyan profilképet láttam,ahol nem látni az arcukat.
Lefényképezi a fülcimpáját vagy tükrös szelfit csinál úgy hogy a telefonnal kitakarja az arcát.
Ennek mi értelme?
2018. okt. 4. 12:14
1/9 anonim válasza:
Lehet kamuprofil. Vagy csúnyák és nem merik mutatni az arcukat.
2/9 anonim válasza:
Nem akarjak, hogy felismerjek oket. Leginkabb mert cikinek erzik
3/9 anonim válasza:
de így akkor alig húzza valaki őt jobbra,max akinek mindegy csak p1na legyen.
4/9 anonim válasza:
Eleve a Tinderezésnek sincs sok értelme, elképesztően visszataszító a halpiac jellege. Bár ez igaz minden online társkeresőre. Ismerkedj offline, jobban jársz és kevesebb a zsákbamacska.
5/9 anonim válasza:
Mert arcképpel vissza lehet élni, én is főleg olyan képeket csinálok ahol nincs rajta az arcom vagy napszemüvegbe vagyok.Aki kiérdemli annak küldök rendeset.
7/9 anonim válasza:
"de így akkor alig húzza valaki őt jobbra"
Nem is nagyon akarja, hogy húzogassák jobbra-balra.
Majd ő megkeresi azt, akivel akár dugni.
Viszont kell valami.
Arcot meg ahogy írtam, azért nem vállal, mert van pasija.
8/9 anonim válasza:
Nekem ott az edzom es rengeteg edzotarsam. Szetverik a fejem edzesen,ha kielezodik,h veluk nem vagy leoltom stb. Ott vannak meg mas edzesekrol is meg a hetkoznapokbol ,azokkal se akarok ellensegeskedest.
N
9/9 anonim válasza:
mostanában nektek is kérte a Tinder a telefonszámotokat, belépéskor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!