Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz volt a viselkedésem?
Figyelt kérdés
Voltam a Digiseknél TV,Internet bekötés ügyében.
Lezajlott az ügyintézés. Majd a végén megkéreztem a hölgyet, hogy még egy kérdés: Szingli vagy-e?
Megelpődött, majd azt kérdezte parancsolsz? (ezt nem is értem :D )
Aztán elismételtem. Mondta hogy nem az.
Mondom akkor ami a következő kérdésem lett volna, az tárgytalan. Majd elköszöntem.
Normálisan nézek ki és normálisan is kommunikálok. Nekem a nő helyében jól esett volna az érdeklődés.
26 F
2018. okt. 12. 22:49
11/11 anonim válasza:
Kicsit az. Én is úgy reagáltam volna le, mint a nő. Ha dolgozom, akkor dolgozni vagyok ott, nem pasizni, és arra gondolok, talán a másik is így gondolja, nem helyzethez illő... én is megdöbbentem volna. Ráadásul még csak nem is azzal indítottál, hogy "tetszel", vagy hogy megemlítenéd, hogy témát váltasz, hanem feltettél neki egy tök intim kérdést, amihez még kontextus sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!