Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz volt a viselkedésem?
Voltam a Digiseknél TV,Internet bekötés ügyében.
Lezajlott az ügyintézés. Majd a végén megkéreztem a hölgyet, hogy még egy kérdés: Szingli vagy-e?
Megelpődött, majd azt kérdezte parancsolsz? (ezt nem is értem :D )
Aztán elismételtem. Mondta hogy nem az.
Mondom akkor ami a következő kérdésem lett volna, az tárgytalan. Majd elköszöntem.
Normálisan nézek ki és normálisan is kommunikálok. Nekem a nő helyében jól esett volna az érdeklődés.
26 F
Attól még jól eshetett neki az érdeklődés...
Nem voltál túl fura (eladó voltam), de a nő is korrektül reagált.
Alapvetően nem voltál gáz, de máskor azért ne így akarj elhívni egy nőt randira, hogy oda böffented, hogy "Szingli vagy-e?"..
Lehet rosszul gondolom, de szerintem célravezetőbb azt megkérdezni, hogy nem lenne-e kedve munkaidő után meginni veled valamit.
#2 igen ebben igazad van, és ezen próbálok változtatni, most ha van bármilyen helyzet és ott a nő, ugye az az általános ha nem mész oda 5 másodpercen belül. Akkor az lesz hogy rástresszelsz azon, hogy mit mondj neki stb. aztán még kevésbé mersz és csak nézed a csaj meg lelép.
Ha meg odamész egyből mert tökös vagy, na én ilyenkor nem készülök szöveggel, úgyhogy mondom amit gondolok, na nem azt hogy olyan jól nézel ki hogy legszívesebben itt helyben megdöngetnélek :D
Hanem azt hogy megihatnánk egy üdítőt vagy kávét.
Lényeg hogy én nem tudom finoman felvezetni, talán nincs is türelmem/ tehetségem hozzá.
Nem volt gáz, de úgy nehezményezed, hogy miért nem esett neki jól, mintha nem mondta volna el, hogy foglalt.
A foglalt nők normálisabbjának meg nem esik sehogy. Engem legalábbis hidegen hagy.
Ez neked a normális kommunikáció?
"Szingli vagy-e?" :D
Szerintem nem voltál az... azaz embertől függ hogy hogyan reagálnak erre.
Lehet hogy rossz napja volt?!
Én ezt feleltem volna persze mosolyogva...ez ugyan nem ide illő kérdés de igen singli vagyok v bocsi de foglalt vagyok. De köszönöm hogy megkerdezted. ::)) ez nekem jól eset volna.
És nagy mosoly 😀😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!