Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan merítsek bátorságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan merítsek bátorságot arra, hogy felregisztráljak egy társkereső oldalra?

Figyelt kérdés
A társkeresőkön nézegettem a lányok képeit, de olyan sok szép lány van fent, hogy én nem merek regisztrálni. Hozzájuk képest én nagyon rút kiskacsa vagyok. Nem is tudom, hogy azok a lányok miért vannak felregisztrálva. Hiszen bárhol találhatnának férfit maguk mellé. :(

2018. okt. 12. 21:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

En azt mondom, hogy NE regisztralj egy tarskeresore se.

Persze vannak kivetelek, akik ott talalkoztak, de a tobbseg szamara csak frusztracio, csalodas es onertekelesi zavarok forrasa.

A szep lanyok meg vagy kamu profilok vagy csak ego noveles celjabol vannak fent.

2018. okt. 12. 21:06
 2/12 anonim ***** válasza:
ne a lanyokat nezegesd.
2018. okt. 12. 21:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Azok a lányok valószínűleg vagy agyon retusált képeket raktak fel vagy csak szórakozasból/unalmukban regisztráltak (hiszen ők bárhol találhatnak férfit). Természetesen a legtöbb férfi regisztráló is tisztában van ezzel, épp ezért keresik a visszafogottabb, normálisnak tűnő lányokat. Ha lány vagy akkor ezért ne aggódj, sikeres leszel
2018. okt. 12. 21:08
 4/12 A kérdező kommentje:

De nem tudok máshol ismerkedni. Ezért gondolkodtam el a társkeresőn. A férfiakat is megnéztem. Ők kicsit vegyesebbek. De több a jóképű. De mikor olvasom a szövegeket, a nők többsége inkább komoly párkapcsolatot keres, míg a férfiak inkább laza kapcsolatot, barátság extrákkal társakat keresnek.

Kevés a szabadidőm. 25 éves vagyok, és még senki nem akart közelebbről megismerni. 1 párkapcsolatom volt erről az oldalról. És ennyi. El vagyok keseredve :(

2018. okt. 12. 21:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Regisztralj, tomegevel jelentkeznek a csodakanok :))
2018. okt. 12. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
Miért érzed magad rút kiskacsának?
2018. okt. 12. 22:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Mindegy hogyan nézel ki, rengetegen fognak írni, csak majd győzzed kiszűrni őket :D
2018. okt. 12. 22:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Nincs értelme, ha máshol nem jársz sikerrel, ott se fogsz.

Az ilyen oldalakon 4x annyi férfi van fent, mint nő, gondolhatod, milyen elvárásaik lehetnek.

2018. okt. 13. 11:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm. Én is így gondolom. Mert ha rám is ír valaki, akkor is úgy érezném csak azért, mert mástól nem kap választ, és én lennék a szamár a ló helyett. :(
2018. okt. 13. 17:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Elvesztettem a fonalat, fiú vagy lány vagy kérdező?
2018. okt. 13. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!