Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan merítsek bátorságot arra, hogy felregisztráljak egy társkereső oldalra?
En azt mondom, hogy NE regisztralj egy tarskeresore se.
Persze vannak kivetelek, akik ott talalkoztak, de a tobbseg szamara csak frusztracio, csalodas es onertekelesi zavarok forrasa.
A szep lanyok meg vagy kamu profilok vagy csak ego noveles celjabol vannak fent.
De nem tudok máshol ismerkedni. Ezért gondolkodtam el a társkeresőn. A férfiakat is megnéztem. Ők kicsit vegyesebbek. De több a jóképű. De mikor olvasom a szövegeket, a nők többsége inkább komoly párkapcsolatot keres, míg a férfiak inkább laza kapcsolatot, barátság extrákkal társakat keresnek.
Kevés a szabadidőm. 25 éves vagyok, és még senki nem akart közelebbről megismerni. 1 párkapcsolatom volt erről az oldalról. És ennyi. El vagyok keseredve :(
Nincs értelme, ha máshol nem jársz sikerrel, ott se fogsz.
Az ilyen oldalakon 4x annyi férfi van fent, mint nő, gondolhatod, milyen elvárásaik lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!