Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kínos a társkeresö?
Felnött nö létemre, a munkám és egyéb elfoglaltságaim mellett, nem sok alkalmam van ismerkedni, online még sosem pròbáltam célzottan.
Gondolkozom azon, hogy kipròbáljak valamilyen ilyen oldalt, de tartok attòl, hogy pl munkahelyen látják vagy ismerôsök lenyomoznak.
Ilyen téren lehet ennek valami hátulütôje?
#1 nőknek mind normális, kedvükre válogathatnak. A férfiaknak használhatatlan.
Akkor a három barátnőm miért nem talál senkit, alig válaszolnak nekik, max dugni akarnak a férfiak ott, vagy egyáltalán nincsen semmi témájuk, nem kérdeznek, stb.
Nem nagy igényűek azok a nők, dolgoznak, nem is rondák.
Ne irkáljatok már ilyen hülyeségeket, hogy a nők válogathatnak ott. Egyik barátnőm már az összes fizetőset kipróbálta.
Én júniusban gondolkodtam a társkeresők használatán. (Májusi szakítás "végleges"-nek látszott.)
Másként alakult. Maradtam. (Munkatársamról van szó.)
Ui: nem kizárt, hogy utánanéznek. (Nem vagyok internethasználat függő, erről ennyit tudok nyilatkozni.)
miert lenne kinos?
mindket ferjemet ott ismertem meg, az elsovel nem azert valtunk el, mert ott ismerkedtunk meg:)
a kollegaid nem fogjak megtudni, hogy rajta vagy, hacsak nem ok is fenn vannak:)
ha esszel tudod hasznalni (vannak jo tanacsok a neten, mire kell figyelni), van ertelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!