Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vicces, nevetséges vagy kínos esetek történtek veletek társkeresőn?
Elmentem egy vakrandira. Se képet nem láttam a csajról, de én hülye rendesen el se olvastam az adatlapját.
138cm magas volt és kb 80kg.
Egy nagyon hangos, rekedt hangú, harsány törpe volt, aki úgy járt egy nagy hátitáskával, ahogy a 7 törpe bármelyike.
Rám írt a fickó, hogy: "szuper vagy, én pont rád vágyom!"
megbeszéltük a randit, aztán nem jött el, úgyhogy bánatomban bementem a turkálóba és vettem három pólót.
Egy csajnak a felrakott képét néztem. Annak van egy sorszám a végén. Megpróbáltam beírni eggyel nagyobb számot, hátha ott is az ő képe van, és az volt sorban nem is egy!
Írtam neki, hogy jók a képeid. Kérdezte, milyen képeim, csak egyet tettem fel. Mire írtam, hogy ott van növekvő sorszámmal a kutyás is ahol fekszel alatta és folyik a szádba a..
Tényleg ilyen állatos szex dolgok voltak a képein.
Erre azonnal törölte magát, a regét törölte. :)
Ha szégyelli, akkor miért tölt fel ilyen képet?
4-es
Kérlek mondd, hogy sikerült őket lementeni és vagy olyan szemét, hogy megosztod velem, ha kérem!
"4-es
Kérlek mondd, hogy sikerült őket lementeni és vagy olyan szemét, hogy megosztod velem, ha kérem!"
Hogy sikerült lementeni?
Amikor egy képnek a címe egyetlen számjeggyel növelve egy következő kép címét jelenti, akkor egyszerűen megjelenik, mint ha ismernéd a címét. Rá katt.., aztán kép mentése. Ennyi.
Ó, ez már legalább 10-15 évvel ezelőtt történt. Akkor még a kep.tar.hu oldalon osztottuk meg a fotóinkat. Valahova tényleg lementettem de nagyon sok cd és dvd és újabban bluray lett már azóta tele írva ilyen lementeni való dolgokkal. :) Nem hiszem, hogy most meg fogom találni az datok tömkelegében. :D Szóval nem friss a dolog.
Ha a lány akkor volt 18-22 év körüli, akkor mostanra már 34-38 éves, talán elhízott nő lehetett belőle. :)
Hú, most ilyent nem illik ilyent mondani, de ki tudja, lehet, hogy most itt fórumozik ennek az akkori lánynak már a fia vagy a lánya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!