Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini meleg fiúk, nektek gáz ha egy huszonéves srác "bolond"? Egyáltalán bejönnek a huszonévesek?
Nekem nem gáz;)
Írhatsz, én is szeretek bolondozni
20f/p
Mi huszonéves? 21 vagy 29?
Nekem a felső korhatár olyan 24-25 év, akármilyen is belül a másik
18/F
Én ennek az ellentettje vagyok, inkább a 18év felettiekkel jövök ki jól. De 25 felé nem mennék párkapcsolat szinten.
16/f
16 éves koromban egy 25 éves srácért bolondultam. Magas, vékony, színtiszta izom, eszméletlen jól nézett ki. Soha nem vett komolyan, pedig még udvaroltam is neki.
Mindig azt mondta:
- Petike, te csak tornázzál! Ne foglalkozz a farkaddal, a szex lehúzza a teljesítményedet!
(Szertornáztunk)
Mondjuk nagyon hányingerem van attól amikor egy idősebb ember (legyen 25, vagy akár 35) fiatalabbnak mutatja magát viselkedésre csak azért hogy elnyerje a fiatalok vonzalmát.
Beteg szerintem az, aki azért mondja magát "hű de bolondnak", hogy hátha így pár 10-20 évvel fiatalabbat felhúzhat a farkára
Látszik az ha ez a dolog természetesen jön őszintén vagy pedig csak megjátszott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!