Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini fiúk nektek bejönnek a huszonéves fiúk?
Figyelt kérdés
Vagy tényleg csak a saját korosztályotokkal akartok ismerkedni?2015. szept. 16. 22:50
1/21 anonim válasza:
Én is 20-an éves vagyok^^ Nekem is lehet írni :P Am 21 vagyok :)
2/21 A kérdező kommentje:
Verseny :D Amúgy vhogy cska a tinik olyan cukik. Olyan vékonyak, stb. Egyszerűen jó megölelni, simogatni, szeretgetni őket.
2015. szept. 16. 23:02
3/21 anonim válasza:
ehh így sosem találok a saját korosztályomból pasit :P 22F passzív
4/21 anonim válasza:
Remélem igen :)
Amúgy én is huszonéves vagyok, de rendszeresen 18-nak néznek :D
5/21 anonim válasza:
Én is szívesen ismerkednék tini fiúkkal :)
6/21 anonim válasza:
Nekem is írhattok :P Én is huszonéves aktív vok:P
7/21 anonim válasza:
Én pont 20 vagyok, nekem a 18-22 évesek jönnek be, szóval azért a már "érettebb" korosztály. Azért nagyon gyerekes srácokkal csak nem játszadoznék:)
8/21 anonim válasza:
Én azért szeretem őket, mert nem csaponganak, stb, de jó fejek.
9/21 A kérdező kommentje:
Igen! Én is nagyon vékony vok, meg vhogy szeretek velük lenni. Más a hozzáállásuk, stb.
2015. szept. 16. 23:33
10/21 anonim válasza:
Na eddig tini kézből nem igazán érkezett válasz úgyogy tessék itt van 1: Én kifejezetten a 20-30-as korosztályra bukom de azért vannak nálunk itt gimiben is egy pár srác aki nagyon tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!