Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves bi/meleg fiúk, ti hogy vagytok a korotokkal?
nem zárul be a világ 30 után se. senki nem várja el, hogy más legyél, rengeteg mindent megélhetsz még utána is. idővel hidd el át is alakul az értékrended és más fog előtérbe kerülni. mondjuk én kiéltem magam bőven azt érzem, mostmár változásra vágyom nagyon.
sok fiatal srácnak bejönnek az idősebbek, ha nem is 16 évesekkel, de én a 18-19 évesekkel nagyon jól kijövök még. mondjuk néha már azt érzem, hogy elég volt és már másra vágyom:D és itt most ne érts félre, nem szexre gondolok. de ha te kapcsolatra, szexre érted, akkor nem kell aggódnod, aki szeret, azt egyáltalán nem fogja érdekelni az a pár év
Nekem 18 éves korom óta kb. temetés minden szülinap. Mondjuk úgy berugunk, hogy ne emlékezzek a koromra, de kicsit zavar, hogy minden nappal öregebb leszek.
21
Én 24 vagyok de ezen kár picsogni. Ha ennyire vonz a 16 körüli korosztály, akkor keresgélj gőzerővel és úgyis találsz olyat akivel összejön. Itt is elég sok 16 éves "kínálja portékáit", szóval nem olyan nehéz dolog.
Engem a korom max olyan kontextusban zavar, hogy még mindig tökre nem vagyok önálló és ez kezd egyre idegesítőbb lenni, de szexualitás terén nem érzem azt, hogy kimaradnék sok mindenből, pedig elég kezdő vagyok még.
Szerintem nincs ezzel baj, mindenki maskor kezdi "kielni" magat. Van aki korabban, van aki kesobb. Ha akarsz, ugyis talalsz magad melle fiatalt. En pl 16 evesen vagy egy komolyabb 18al jonnek ossze, vagy egy 20-25-tel. Szoval szerintem ezzel nincs baj.
16/f/m
A 30 nem életkor.
Az egy nagyon szép és nagyon fiatal kor.
50 évesen mit csináltok vagy 60 évesen elővesztek egy lapátot gödröt ásni?
Próbálj meg az adott életkorban a legjobban kinézni, a legtöbbet kihozni magadból és akkor elégedett leszel saját magaddal.
Egy rakat negyvesen ötvenes divattervező van pl akikkel elmennék egy körre előbb mint egy 20 évessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!