Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon kínos a társkeresö?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kínos a társkeresö?

Figyelt kérdés

Felnött nö létemre, a munkám és egyéb elfoglaltságaim mellett, nem sok alkalmam van ismerkedni, online még sosem pròbáltam célzottan.

Gondolkozom azon, hogy kipròbáljak valamilyen ilyen oldalt, de tartok attòl, hogy pl munkahelyen látják vagy ismerôsök lenyomoznak.

Ilyen téren lehet ennek valami hátulütôje?

2018. okt. 9. 23:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

meg annyi: a masodik ferjemet a badoon ismertem meg, pedig az a legalja:D mi voltunk a ket aranyhal, akik kifogtak egymast:)

azota megszuletett a kisfiunk is, es mi 2 het mulva leszunk 3 eve egyutt.

2018. okt. 10. 06:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Kínosnak nem kínos, csak hát szart se ér az egész. Bárhol több esélyed van megtalálni a párod, mint egy társkeresőn, még itt is. 😎
2018. okt. 10. 07:26
 13/20 anonim ***** válasza:
32%

#5 azért nem talál senkit, mert el van szállva, neki senki sem elég jó, és max a csak dugni akaró nagymacsókat veszi észre, akiket a többi nő is nagyon (ezért akarnak csak dugni, mindig mással).

Egy férfi legtöbbször nem válogathat egy keresőn (max a kamu, és elhagyott profilok között), egy nő viszont bőven válogathat, csak senki sem elég jó a "hercegnőknek".

Nőknek fizetniük se kell a keresőkön, a férfiak megteszik.

2018. okt. 10. 08:00
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem kínos csak szart sem ér. ahogy felregisztrálsz, egy csapat hiéna ugrik rád. Megtalál az összes beteg, perverz, 1 bites idióta, na meg az összes házas pasi. És nem fogod észrevenni a sok kretén közül azt az egyet aki szóba jöhetne.
2018. okt. 10. 08:00
 15/20 anonim ***** válasza:

na igen, az elején (pár nap) érdemes időt rászánni a dologra, és pl. a házasokat könyörtelenül kiszűrni. azoknak nem is kell válaszolni.

a többi az egyéni igényeiden múlik. én pl. azoknak sem válaszoltam, akik egyértelműen tojtak megnézni az adatlapomat.

2018. okt. 10. 08:04
 16/20 anonim ***** válasza:
42%

Nem gondolom, hogy kínos lenne vagy hogy az ismerősöd, kollégáid emiatt máshogy tekintenének rád. Ez mindenkinek a magánügye, semmi ciki nincs ebben.

Ennek ellenére mégis a személyes ismerkedés a praktikusabb.

A netes ismerkedés még időigényesebb, mert pusztan azáltal, hogy éled az életed, intézed a napi rutinjaidat, kikapcsolódsz, ha nyitott vagy, esetleg te is kezdeményezel, kiterjeszted a mozgástered, sok szimpatikus férfival találkozhatsz, kerülhetsz kapcsolatba és felesleges köröktől, kellemetlen szituációktól kímélheted meg magad.

Itt nem csak "csalókra" gondolok, akik házasok, hazudoznak, vetítenek, teljesen máshogy néznek ki, kitalált élettel kamuznak, stb, hanem arra, hogy sok időt felemészt, hogy keresgélsz vagy a megkeresésekre válaszolgatsz, levelezgetsz, aztán élőben valahogy mégsincs meg a vonzalom.

A metakommunikació, arc- és testbeszéd, hang, viselkedés, de maga az élő megjelenés is meghatározó abban, hogy kialakuljon a vonzalom.

Szóval ilyen hátulütői lehetnek.

2018. okt. 10. 09:02
 17/20 peca1000 ***** válasza:

A netes társkeresés nem kínos, ott van a legnagyobb esélyed párt találni.

Ha kiszűröd az idiótákat, a kamuzókat, és te is kezdeményezel, akkor összejöhet.

Én 2 feleséget, sok barátnőt köszönhetek nekik.

Ja és sok ismerőst is találni fogsz.

2018. okt. 10. 12:30
 18/20 anonim ***** válasza:

"de tartok attòl, hogy pl munkahelyen látják vagy ismerôsök lenyomoznak"

És akkor neked mitől lesz kínosabb, mint az illetőnek, aki megtalált?

2018. okt. 10. 12:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Nőknek jó lehet, de férfiaknak felejtős. :) Viszont soha ne fizess elő egyiken sem. :) F
2018. okt. 10. 14:16
 20/20 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Köszönöm a vàlaszokat ès az üzeneteket- én is meglepödtem, de a 95 szàzaléka tök normàlis, segítökèsz üzi volt.

Àtgondolom, amiket írtatok, köszi mindenkinek a segítséget :)

2018. okt. 10. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!