Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan lány, aki nem műanyagból van, nem futószalagon készült?

Figyelt kérdés

Akire mindezek igazak:

- nincs műmelle

- nem festi a haját

- nem festi a körmét és nincs műkörme

- nem sminkel, vagy csak nagyon szolidan

- egyszerűen, ízlésesen öltözködik, nem pedig divatosan

- nem dohányzik

- emellett viszont ad magára, fürdik, hajat mos, szőrtelenít

2018. okt. 12. 18:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én több ilyen lányt ismerek, mint olyat, aki "mű". Én is ilyen vagyok, kivéve, hogy a körmömet szoktam festeni (sima rövid körmöm van amúgy, azért festem visszafogott színekre, mert akkor nem rágom...), soha nem éreztem magam emiatt különlegesnek vagy kivételesnek, mert a barátnőim többsége is hozzám hasonlít ebben a tekintetben.
2018. okt. 12. 19:40
 12/23 anonim ***** válasza:
91%

A franc,sajnos megbuktam a hajfestesnel,voros vagyok, szoval mar mu is :(

egybekent nem tudom, hogy honnan veszed, hogy a mellplasztikaztatott nok futoszalagon jonnek, en konkretan egyet sem ismerek, alapbol nagyon keves embernek van ra penze.Amugymeg nemcsak a szolis,felfujt szaju "plazapitsssak" plasztikaztathatjak a melluket, hanem azok az egyebkent total visszafogott nok is,akiknek sulyoa onbizalomhianyuk van a pici cicijeiktol. Es ezert a szemedben most ok ertektelenek? Vagy az a lany mar mu lany,es tucat, aki lealapozozza az arcat, mert teszem azt menstruacio elott szinten pattanasai lesznek? Vagy akinek annyira tejfolszoke meg a szemoldoke es a szempillaja is, hogy ugy nez ki alapjaraton, mint egy szegeny leukemias kisfiu most ne hasznaljon szempillaspiralt es ne festhesse a szemoldoket,mert a puncihianytol megkeseredett, nogyululo luzer szerint ettol mar mu lesz? Meg miert lenne attol valaki muanyag, hogy pl nude szinure festi a kormet? Vagy ha pl valaki ragja a kormet, miert lesz attol rosszabb, ha mukormot csinaltat, h ne ragja? Ha nem csinaltatna meg fogadjunk az lenne a bajod h milyen igenytelen. Amugy is,a visszafogottsagot miota zarja ki a divatossag? Netto bullshit es altalanositas a kerdesed

2018. okt. 12. 20:02
 13/23 anonim ***** válasza:
Több hasonló lányt is ismerek, én is ilyen nő vagyok.
2018. okt. 12. 21:00
 14/23 anonim ***** válasza:
84%

Nyilván létezik, sőt, nagyon sok ilyen van, csak a szemedet kellene kinyitni.

Másrészt remélem azzal számolsz, hogy az ilyeneknek csak a töredéke "természetes szépség", aki tuning nélkül megfelel a mai standardnek. Nem csúnyák a többiek, csak átlagosak, amit manapság sokan nem igazán jellemeznek "szépként".

2018. okt. 12. 22:17
 15/23 anonim ***** válasza:
A kritériumoknak megfelelek. De nem vagyok szép. Viszont ennek ellenére van önbecsülésem és nem tartom magam kevesebbre a műnőknél. Sajna.
2018. okt. 12. 22:34
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Remélem, igazat írtok, sajnos én kb. szökőévente egyszer látok ilyen lányt.
2018. okt. 13. 08:48
 17/23 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, létezik, csak szerintem észre sem veszed őket.
2018. okt. 13. 11:18
 18/23 anonim ***** válasza:
Túl sok az instagram és túl keveset jársz utcára.
2018. okt. 13. 11:38
 19/23 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. Amúgy igen, az insta az egy nagyon valós világ :D A mai képszerkesztőkkel, filterekkel meg 5 kiló vakolattal bárki nézhet ki jónőnek. Aztán az utcán meg egyéb helyeken elég keveset látni, vajon miért...
2018. okt. 13. 11:48
 20/23 AliceGamer ***** válasza:

Szóval csak két véglet van?

Miért nem a személyiség számít?

2018. okt. 14. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!