Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan lány, aki nem műanyagból van, nem futószalagon készült?

Figyelt kérdés

Akire mindezek igazak:

- nincs műmelle

- nem festi a haját

- nem festi a körmét és nincs műkörme

- nem sminkel, vagy csak nagyon szolidan

- egyszerűen, ízlésesen öltözködik, nem pedig divatosan

- nem dohányzik

- emellett viszont ad magára, fürdik, hajat mos, szőrtelenít

2018. okt. 12. 18:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
képet
2018. okt. 12. 18:20
 2/23 anonim ***** válasza:
Létezik.
2018. okt. 12. 18:21
 3/23 anonim ***** válasza:
27%
En is ilyen lányt keresek, de hiába. Mivel nem nezek ki jol igy soha sem lesz esélyem
2018. okt. 12. 18:22
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
A minőségi komoly kapcsolatokat nem futószalagon gyártják rendelésre. Nagyon sok ilyen nő van, csak nem a Barbie-k között
2018. okt. 12. 18:25
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Jelentkeztem volna, de megbuktam a körömlakkommal, a szempillaspirálommal, meg a hajszínezőmmel.
2018. okt. 12. 18:37
 6/23 anonim ***** válasza:
74%
A dohányzásnak mi köze a futószalaghoz és a műanyaghoz? Tény, én is úgy látom, hogy sokkal több nő dohányzik, mint férfi - olyan 25 éves korig ez nagyon szembeötlő. Őket szerintem jobban sújtja az élet, érzékenyebbek, nagyobb hangulatingadozásaik vannak - márpedig én azt gondolom, általában a sok problémával küszködő emberek szoktak cigizni: nyomja a lelküket ez meg az, és a cigifüstös kis világukba menekülve tudnak arra a kis időre kikapcsolni, ellazulni, kizárni a problémákat.
2018. okt. 12. 18:39
 7/23 anonim ***** válasza:
Én is hasonlót keresek, csak ne szőrtelenitsen. Igy mégnehezebb találni.
2018. okt. 12. 18:40
 8/23 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok (párkapcsolatom van). Viszont magamon kívül nem sok ilyen lányt ismerek.
2018. okt. 12. 18:54
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Basszus... majdnem mindnek megfelelek! Kivéve a szőrtelenítést :(

Nem baj legközelebb biztos max pontos leszek!

2018. okt. 12. 19:12
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

A körömfestés miért kizáró ok? Nekem rövid körmeim vannak, de itthon befestem magamnak, mert vannak rajtuk azok a kis fehér pöttyök, amik idegesítenek, és inkább lefedem.

Lehet, hogy én mozgok fura társaságban, de nem érzem magam egyedinek, sőt. Én saját magam látom átlagosnak, és az ilyen futószalagos csajokon szoktam meghökkenni, hogy ilyen tényleg van. Budapest belvárosában élek és dolgozom, szóval nem mondhatjuk, hogy olyan nagyon elszigetelt helyen lennék, és mégis.

2018. okt. 12. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!