Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha a magasságom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a magasságom miatt az összes lány barátzónába rak?

Figyelt kérdés
163 centi vagyok, és már 18 éves vagyok. Egyszerűen akárhányszor próbálkozok,koztam lányoknál barátság lett csak a vége, lányok csak barátaim vannak pedig már szeretnék többet. Én vagyok kb a cuki töpszli srác úgyérzem, próbáltam másk viselkedést felvenni de úgysem tudtam semmit. Haverjaim, meg magasabb srácoknak meg azt látom sokszor kezdeményezni sem kell mert körbeugrálják őket a lányok.
2018. okt. 8. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:

:D

Egyre röhögcségesebb kérdések, gondolom tudod még fokozni.

Az én szüleim nagyon alacsony emberek, de sorban állnak/tak értük, mert kedvesek, figyelmesek, okosak, kreatívak és helyén van a szívük.

2018. okt. 8. 11:44
 2/7 A kérdező kommentje:
De én sem vagyok rossz ember, csúnyanak sem mondanam de egyszerűen nemtudom elérni egy lánynal sem azt hogy úgy tekintsen ram.
2018. okt. 8. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
Én nő vagyok 163 cm. A mostani barátom 190 cm magas, vagány, okos, körbedongják a nők. És egy nálam alacsonyabb, talán 158 cm-es férfivel való találkozás gondolkodtat el azon, hogy maradjak-e a kapcsolatomban. A méret nem minden. De az azzal való foglalkozás felülírja a lehetőségeidet. Tudom, hogy nem könnyű elvonatkoztatni ettől. De próbáld meg.
2018. okt. 8. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

Elkaptátok egymástól itt a magasságosdi kérdéseket? Rövid időn belül ma már a harmadikat olvasom.

Akkor leírom mégegyszer. Nem a magasság számít. Ismerek magas, jó kiállású, ráadásul jóképű férfit, akinek ugyanígy nem volt még sosem barátnője. Fogalmam sincs miért, mert ő még normális is. Mondjuk lehetséges, hogy meleg, csak nem tudok róla, mert férfias férfi.

Másik véglet: Még nálad is alacsonyabb a srác (már nem is annyira srác), mégis van felesége és egy kislánya. Ő még rá is játszik, mert akkora szakállat növesztett, hogy leér a mellkasáig. Komolyan. Pont úgy néz ki, mint a mesében a 7 törpe közül az egyik.:)

Te is megtalálod a hozzád illő barátnőt,nyugi. Ráadásul a te korodban még bőven nőhetsz.

2018. okt. 8. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
71%

Fordítva ülsz a lovon.

Amíg az életed legfőbb célja a párkapcsolat szerzése, addig szenvedni fogsz. Hagynod kéne a dolgokat maguktól alakulni.

Sportolj, járj közösségbe, barátkozz (igen, lányokkal is, hogy szokd a velük való kommunikációt úgy, hogy nem akarsz semmit tőlük), képezd magad, szerezz szakmát stb.

Annyi mindent csinálhatnál a párkapcsolaton való kesergés helyett, amivel aztán lenne is pit-pakk párkapcsolatod, hogy az valami hihetetlen.

2018. okt. 8. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Beszélgetned kéne az egyik szomszédomékkal, ott nemhogy alacsony a pasi, de a nő még magasabb is nála, és boldogok, jól megvannak.
2018. okt. 8. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért, pl 160 körüli nők nincsenek???
2018. okt. 8. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!