Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akar a barátnőm kötelezn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar a barátnőm kötelezni hogy hordjam a szemüveget?

Figyelt kérdés
Amúgy is mindig okoskának tartottak,annak ellenére hogy csak társadalom tudománnyal kapcsolatos tantárgyakból voltam jó.Szemüvegbe olyan nagyon jó fiús kinézetem van és ez rontja az eddig rólam felépített rossz fiús képet.A barátnőm szerint "cukin" áll rajtam,de én utálom kamaszként se hordtam a szemüvegem ez csak onnan jött neki hogy megtalálta egy kb 7 éves zárójelentésem.
2018. okt. 7. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt neked kell eldönteni. Ha egyébként nem jó a látásod, és hordhatsz kontaktlencsét, vagy megműtteted a szemeidet, nem szükséges a szemüveg viselése.

Én nem hordhatok kontaktlencsét, és nem olyan erős a látásromlásom, hogy megérje a műtét, viszont én sem hordom állandóan a szemüveget, mert nem kell mindenhova. Ráadásul javul a látásom. Nem díjazom, ha valaki bele akarna szólni.

2018. okt. 7. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Mert nem véletlen írta fel az orvos.

" felépített rossz fiús kép" :D:D:D:D

2018. okt. 7. 20:50
 3/9 anonim ***** válasza:
A barátnőd szemüveges?
2018. okt. 7. 20:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Persze, nem véletlenül írják fel, de van alternatívája a szemüvegnek, és arra is van mód, hogy visszanyerjük a látásélességünket. Nekem is javul a látásom, szemtornázok és nem hordom mindenhova. Egyik kolléganőm mindig rendesen hordta, szépen romlott is a dioptria, nekem évek óta nemhogy változatlan, de már erősnek érzem az eddigi szemüveget.
2018. okt. 7. 21:17
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon éretlen és lusta vagy. Fontosabb neked egy kifelé mutatott teljesen hamis kép, mint az egészséged. Egy optikusnál többszáz féle keret van. Nem igaz, hogy egyik sem jó a bùrádra. Csak időt kell rá szánni, sokat felpróbàlni, és kiválasztani a megfelelőt.
2018. okt. 7. 22:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem kell leoktatni a kérdezőt!!!

Ha nem szereti a szemüveget, akkor ne hordja. Még a csaja kedvéért se, mert nem lesz önazonos és még a kapcsolatukra is negatívan hat ki. A szemüveg helyett tényleg többféle megoldás is létezik, ebbe nem akarok most belemenni.

2018. okt. 8. 09:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer elcseszték a dioptriát, és ezzel a szememen is rontottak. A szemüveg nem kötelező, van alternatíva (kontaktlencse), és van mód a látás javítására (műtét, szemtorna, lyukacsos szemüveg, sőt, én még azt is megtapasztaltam, hogy a sport is). Nem kell nekiesni a kérdezőnek, én pontosan tudom, milyen pocsék dolog lehet egy szemüveg, ráadásul az optikák arra mennek, hogy minél drágábbat tudjanak neked eladni, keretből és lencséből is, még véletlenül sem a legolcsóbb keretet ajánlják, és lencsére is mindenféle extrákat rakatnak rá.
2018. okt. 8. 09:54
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
#7 ez oké, de a kérdező tojik bele, hogy nem lát rendesen. Legalábbis nem írt arról, hogy bármi alternatívával élne. És ez bizony felelőtlenség. A másik, hogy nem azért nem hordja, mert kényelmetlen, nem praktikus, stb. Hanem azèrt, hogy ne sérüljön a "rosszfiús kép". Érted? Egy felnőtt férfi egy 13 éves bakfis szintjén van. Ez a baj.
2018. okt. 8. 12:12
 9/9 anonim ***** válasza:
"de a kérdező tojik bele, hogy nem lát rendesen" - Nem írta, hogy nem lát rendesen. Az is lehet, hogy az van nála, mint öcsémnél, akinek egy időben kellett a szemüveg, aztán magától helyreállt a látása, és már nem kell, de valamikor hordott.
2018. okt. 8. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!