Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nevetséges, hogy azon kiakadtam, hogy egy lányt átvert azzal, hogy komoly kapcsolatot akar, miközben csak szexre kellettem neki?
Figyelt kérdés
1,5 hónapig ismerkedtünk, végig aranyos, kedves, értelmes és szeretetre vágyó lány volt. Szexel kapcsolatos téma párszor jött fel csak, a részéről talán 1x. Most volt az első randink és akkor is előadta magát, hogy ő komoly kapcsolatot keres mert nem szerette még senki és mindenki csúnyának látja. Számomra vonzó volt külsőleg és belsőleg is, így szexet kezdeményeztem nála. Ebbe belement. Másnap pedig tiltott azzal a szöveggel, hogy csak szexet akart egy idegen férfitól és nem érdekli, hogy nekem ez mennyire rosszul esik. A barátaim szerint nevetséges hogy kiakadtam ezen, örüljek, hogy szexeltem. Én viszont megerőszakolva érzem magam, leginkább lelkileg. Hogy bízhatnék meg ezek után egy nőben is, ha ő is simán elhitette velem ennyi ideig, hogy komolyan gondolja?2018. szept. 26. 19:33
1/33 anonim válasza:
Ne haragudj de valószínűleg nem voltál jó és azért dobott, csak nem akart megsérteni, és eljátszotta a bunkót. Egy nő nem fog másfél hónapig ismerkedni, ha csak szexet akar.
2/33 anonim válasza:
Nem is a szexszel erőszakolt meg, hanem azzal a másfél hónappal, ami alatt végig hazudott, hülyére vett, hogy a végén megalázhasson.
Örülj, hogy megszabadultál tőle.
3/33 anonim válasza:
Figy azt tudjuk mondani, hogy most már ebből tanultál és nem fogsz a nőkre ártatlan angyalkaként, baránykaként tekinteni, mint ami gondolkodásba valószínűleg bele lettél nevelve.
A nők is ugyanolyan gyarló emberek, mint a férfiak.
4/33 A kérdező kommentje:
Első...nagyon jól tudom! :) Csak nem ezt kérdeztem. Mindenesetre köszi, hogy erősíted bennem az érzést, hogy egy rakat szr vagyok.
2-3: Jogos!
2018. szept. 26. 19:44
5/33 A legrosszindulatúbb válasza:
Szerintem még mindig jól jártál, hogy dugtatok. Gondolj bele, mi lett volna, ha még meg se tudod fektetni. Húzz egy strigulát, hadd szaporodjon a trófeák száma.
6/33 anonim válasza:
Nem trófeát szeretne, hanem hogy szeressék.
7/33 anonim válasza:
Ne haragudj, csak arra akartam kilyukadni, hogy lehet komoly kapcsolatot akart ő, de csak olyannal akivel megrendül az ég szex közben. És ez jogos elvárás, én sem adnám alább. És nem mondtam, hogy egy rakat semmi vagy, de vele nem voltál jó. Mással, másnak még bőven lehetsz jó. Első voltam.
8/33 anonim válasza:
Az fel se merül, hogy miután másfél hónapig adhatott volna egy második esélyt, hátha a következő alkalom jobban sikerül... hiszen az ilyesmi csak egy férfival szemben elvárás... igaz?
9/33 anonim válasza:
... másfél hónapig hülyítette ...
10/33 anonim válasza:
Attól függ, ha pl méretileg nem passzoltak, akkor nincs értelme második esélynek. Nem értem, mit kell ezen megsértődni. Egy férfi elvileg mindig elmegy, a nő csak ritkán. Én megértő és kedves vagyok első alkalommal, de vannak dolgok amiket nem tudok elfogadni. Egy pasinak a testszagától undorodtam meg például. Nem volt büdös, mosdatlan vagy ilyesmi...egyszerűen volt egy sajátságos testszaga amikor szex közben megizzadt és rosszul voltam tőle. Vannak ilyen dolgok és ezek azok amiket nem mondhatsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!